Lluís Amat fa una crida a la “consciència” abans de la publicació dels estudis sobre la variant de la Vall d’en Bas

L’alcalde del municipi diu al programa Quilòmetre 21 de Ràdio Olot que cal “pensar amb el cap” a l’hora de “rumiar” unes infraestructures que “queden per tota la vida”. Amat també revela que se sent “l’advocat del diable” i que “li han dit de tot” per defensar els interessos del municipi. 

Lluís Amat i la Vall d’en Bas (Pau Masó)


Lluís Amat parla sense embuts en una entrevista aquest dimarts al programa Quilòmetre 21 d’aquesta casa. Sobre la variant té molt clar que no es pot anar de pressa i rebutja generar expectacions sobre els estudis informatiu i d’impacte ambiental que han de sortir aquesta tardor. Malgrat això, si que fa una crida “a la consciència” a l’hora de planificar la carretera garrotxina.

 

L’alcalde de la Vall d’en Bas ha explicat que està preocupat per l’impacte que pugui tenir la variant. Una preocupació que també té la ciutadania. I és que l’estudi sobre el patrimoni immaterial que s’està fent al municipi ha detectat una preocupació important entre els veïns sobre el futur.

 

“Tinc molt clar que he de procurar per la meva gent”

A l’entrevista del programa Quilòmetre 21 Amat també parla de la seva defensa aferrissada dels interessos del municipi. Confessa que “li han dit de tot”, però té clar que “és el preu que ha de pagar”.

 

Les paraules de l’alcalde de la Vall d’en Bas arriben a dies o setmanes de la publicació dels estudis informatiu i d’impacte ambiental del tram de variant que passa pel municipi. Tal com va avançar aquesta casa, Territori preveu presentar els informes aquesta tardor.

 

Recupera el KM21 de la Vall d’en Bas

Respon