Lluís Aspar gaudeix a Sevilla sense oblidar l'Olot: “Em va fer molt mal deixar-lo quan em necessitava”

El jove central de Molló ha agafat el tren de la seva vida. Només fa quatre setmanes que va arribar a Sevilla i ja és titular al Sevilla Atlètic i fins i tot ha marcat un gol. Assegura a Ràdio Olot que li va fer molt de mal deixar l’Olot en la situació en què estava i pateix pel futur del seu exequip. Diu, però, que no podia deixar passar l’oportunitat de jugar a un filial d’un equip de Champions League. 

Aspar, amb el Sevilla Atlètic (Sevilla FC)

Recupera l’entrevista sencera a Lluís Aspar al ‘Tercer Temps’


Diuen que els trens només passen una vegada. En el cas de Lluís Aspar, van ser dues. Aquest hivern, quan era jugador de l’Olot, va rebre una trucada del Sevilla. Ja l’havia tingut a l’estiu, però aleshores l’operació no havia arribat a bon port.

 

L’Olot ho va entendre i, a canvi d’una petita quantitat de traspàs, va deixar marxar la seva jove promesa al Sevilla Atlètic. Faltaven quatre dies per tancar el mercat d’hivern i Aspar feia les maletes cap a la capital d’Andalusia. La seva arribada no va poder ser millor. Tot i tenir 20 anys, l’entrenador li va demanar que fes de veterà i que aportés la seva contundència defensiva i la seva experiència a Segona B. En el primer partit, ja va jugar uns minuts; en el segon, va disputar tota una part, i en el tercer, va ser titular i va marcar un gol.

 

Contra el Linares, Aspar va marcar un gol, però va acabar a l’hospital per un cop al cap. Per sort, no va ser res i el central de Molló ja va tornar a ser titular en el partit següent, el que va jugar diumenge passat. El Sevilla Atlètic també el va guanyar. Des que Aspar va arribar a l’equip, el filial del Sevilla ha aconseguit tres victòries contra el Còrdova, el Linares i el Recre Granada i un empat contra el Múrcia, i està empatat a punts amb el Betis B a la tercera posició del subgrup. La situació del seu nou equip contrasta amb la que vivia a l’Olot. En declaracions al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, Aspar reconeix que abandonar l’Olot…

 

La temporada de l’Olot, “una frustració constant”

Aspar és un olotí més des de la distància. Continua seguint l’Olot i parlant regularment amb diversos jugadors de la plantilla, i està preocupat pel seu futur a la categoria. Creu que la situació és injusta per com s’ha treballat dins l’equip des de principi de temporada.

 

Lluís Aspar està convençut que la plantilla de l’Olot té prou potencial futbolístic i humà per revertir la situació i aconseguir la salvació. Ell li continuarà donant suport des de Sevilla, mentre lluita dia a dia per portar el seu Sevilla Atlètic a la fase d’ascens a Segona A.

Respon