Lluís Aspar i Eloi Amagat, les úniques renovacions pendents de l'Olot

El club ja ha renovat tres quartes parts dels jugadors que tenia en propietat aquesta temporada. La de Kilian Grant ha estat la tretzena i encara n’hi podria haver dues més: queden pendents les de Lluís Aspar i Eloi Amagat. El director esportiu reconeix que són més complicades.

Lluís Aspar, en el partit contra el Castelló (Nuri Marguí/UEO)

Deixant de banda els tres jugadors cedits (Soler, Arnau Comas i Peque), que hauran de tornar al seu club d’origen, la Unió Esportiva Olot tenia disset jugadors aquesta temporada. D’aquests, ja n’ha renovat tretze, i això vol dir que ha confirmat la continuïtat del 76% de la plantilla que podia renovar. Un tant per cent que encara podria ser més alt si firmen la renovació els dos jugadors que falten: el central Lluís Aspar i el migcampista Eloi Amagat. El director esportiu, Sergi Raset, reconeix que…


Les dues renovacions que falten són més complicades perquè dos motius diferents: Lluís Aspar és un central molt jove, de 20 anys, que ja ha tingut continuïtat a Segona B i podria interessar a algun equip filial, i Eloi Amagat és un migcampista amb cartell, amb molts anys d’experiència sobretot a Segona A, que ha jugat menys del que s’esperava a l’Olot. De moment, les úniques baixes confirmades són Pep Chavarría i Marc Vito.

Respon