L'Olot, a la final del Torneig de l'Estany

La jugarà aquesta nit contra el Figueres. L’equip de Raúl Garrido supera el Banyoles a la tanda de penals després d’un empat a un al final del temps reglamentari.


Aquest golàs de Blázquez per tot l’escaire des de fora de l’àrea va avançar l’Olot, però el Banyoles va aconseguir empatar a l’afegit gràcies a una diana d’un olotí: Moha Abouhafs, format al planter de l’Olot. L’equip de Raúl Garrido va tenir més possessió de pilota, però li va faltar rematar. El tècnic fa aquesta valoració.


El partit es va decidir a la tanda de penals, on l’Olot es va emportar la victòria per 3-2. Van marcar Alan Baró, Moha Chabboura i Eloi Amagat; van fallar Xumetra i Escoruela, i Albert Batalla en va aturar dos. L’equip olotí es va classificar per a la final, que jugarà aquesta nit, a dos quarts de 10, contra el Figueres. Un altre rival gironí de Tercera Divisió que, en el seu cas, es va carregar el Llagostera també des dels onze metres.

L’entrada al Municipal de Banyoles Miquel Coromina i Moretó és gratuïta pel públic, però amb mesures de seguretat, limitació d’aforament, control d’accés i registre d’assistents.

Respon