5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

L'Olot, a quatre punts del play-off

L'Olot derrota el Saragossa B per 2-1 i suma la segona victòria consecutiva que tant se li havia resistit fins ara
| 25 de gener de 2015

La Unió Esportiva Olot ja té les dues victòries consecutives que tant se li havien resistit. L’equip de Rodri va guanyar el Saragossa B per 2-1 i continua sense conèixer la derrota al 2015. Els olotins han escalat fins a la desena posició i són a només quatre punts del play-off d’ascens.

coroGOL-768x403

Coro, en el moment de marcar l'empat a un (Martí Albesa/UEO)

L’Olot-Saragossa B no passarà a la història com un gran partit de futbol, però l’equip olotí va saber guanyar-lo. Contra el vent i contra un rival que va començar millor i es va avançar en el marcador amb un gol de Kilian Grant, els homes de Rodri no es van rendir en cap moment. Deu minuts després del 0-1, al 40 de la primera part, David Corominas va trencar la seva sequera golejadora transformant una gran assistència de David López. Era l’1-1 i el començament de la segona remuntada consecutiva. I com al camp de l’Espanyol B, l’encarregat de completar-la va ser David López. L’extrem va aprofitar una passada d’Hèctor Simon per marcar el 2-1 definitiu al minut 7 de la segona part. Fins al final, l’Olot es va defensar per poder encadenar la segona victòria en les últimes dues jornades.

La victòria contra el Saragossa B és la tercera d’aquest mes de gener, en què l’Olot només ha deixat escapar dos punts contra el Cornellà. El 10 punts de 12 del 2015 i el 17 de 24, des que Rodri és l’entrenador, ha permès a l’equip escalar des de la zona baixa de la taula fins al bell mig de la classificació. Ara, els jugadors estan tranquils i tenen més confiança, però el missatge de prudència és el mateix.

L'Olot no vol mirar amunt, tot i que és a quatre punts de la promoció, ni avall, tot i que s’ha distanciat a set punts de la zona de descens. La setmana que ve, el conjunt olotí viatjarà a les Balears per enfrontar-se al Mallorca B, que ha perdut pistonada respecte de la primera volta. En el proper partit, ja hi podrien ser Uri Santos i les noves incorporacions que han d’arribar aquesta setmana. Avui mateix, el club podria anunciar alguna novetat. De moment, qui va debutar ahir va ser el lateral dret Jordi Calavera.