L'Olot anuncia sis partits de pretemporada

A banda de rebre l’Al Sadd de Xavi Hernández a l’Estadi Municipal i de disputar la Copa Catalunya, els olotins també jugaran a Peralada contra l’Al Arabi de Jordi Condom, a Palamós i al Torneig de l’Estany.

Els entrenaments començaran el 17 de juliol

Ràdio Olot ja va avançar que el plat fort de la pretemporada de l’Olot seria el partit amistós del 24 de juliol, a l’Estadi Municipal, contra l’Al Sadd que entrena Xavi Hernández, i ara el club ha fet pública la llista amb tots els compromisos de preparació confirmats. El debut de l’estiu serà el dissabte 20 de juliol, a Peralada, contra un altre conjunt qatarià, l’Al Arabi Sports Club de Doha que dirigeix el palamosí Jordi Condom. Precisament el Palamós serà un altre rival dels olotins, el dimecres 7 d’agost, a la ciutat del Baix Empordà.

A més, com cada estiu, l’Olot jugarà la Copa Catalunya —la primera eliminatòria, que encara s’ha de sortejar, serà el 3 d’agost, i la segona seria la setmana següent— i el Torneig de l’Estany, que aquest any es divideix en dos dies: el dimarts 13 d’agost, les semifinals contra el Figueres, i l’endemà, la final o el partit de consolació. La pretemporada del conjunt de Raúl Garrido arrencarà el 17 de juliol i s’allargarà fins al 25 d’agost, quan començarà la Segona B. No es descarta programar algun partit més, sobretot en funció del paper de l’equip a la Copa Catalunya.

Respon