L'Olot arrenca la segona volta amb una setmana “important”

Jugarà dos partits en quatre dies. El primer és aquest dimecres, a les 4 de la tarda, al camp de l’Ebre. Raúl Garrido remarca que és una setmana “important” perquè pot marcar cap on vol anar el seu equip. Ara és onzè classificat i l’Ebre només té un punt menys.

Garrido ha remarcat la importància d’aquesta setmana abans de visitar l’Ebre (Nuri Marguí/UEO)

Aquest dimecres, a les 4 de la tarda, l’Olot jugarà al camp de l’Ebre i diumenge, a les 12 del migdia, rebrà el Cornellà a l’Estadi Municipal. Són dos partits en només quatre dies i contra rivals directes a la classificació; els aragonesos tenen un punt menys i els cornellanencs cinc punts més. El tècnic de l’Olot és Raúl Garrido.


El primer partit d’aquesta setmana portarà l’Olot aquest dimecres a la tarda a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa, el camp on juga aquesta temporada l’Ebre. Garrido avisa que s’hi trobaran un rival que va de menys a més; ha arribat a la tercera ronda de la Copa i a la lliga no perd des de mitjans de novembre.


Curts d’efectius

L’Ebre és un rival directe a hores d’ara a la classificació i ho pot ser també a final de temporada per a la classificació per a la Copa del Rei. Per això, els punts d’avui guanyarien encara més importància. Per intentar sumar-los, l’Olot no ho tindrà fàcil i encara menys amb les baixes dels centrals Carles Mas i Arnau Comas.


Carles Mas podria estar recuperat per jugar diumenge contra el Cornellà, però Arnau Comas ho té més complicat. Sense ells, Alan Baró i Lluís Aspar són els únics centrals naturals de la plantilla, a banda de Jose, que està negociant amb el club una possible sortida en aquest mercat d’hivern.

Dia i hora diferents

L’Ebre-Olot, primer partit de la segona volta, es jugarà aquest dimecres en un horari gens habitual entre setmana: a les 4 de la tarda. Es podrà escoltar en directe, a Ràdio Olot, com sempre, des d’una hora abans, a les 3.

Respon