amb Ràdio Olot

L'Olot assalta el Mini Estadi i es carrega el líder

Els olotins superen el Vila-real B, trenquen la sequera i firmen una de les victòries més difícils i meritòries
| 10 de novembre de 2018

Els olotins superen el Vila-real B, trenquen la sequera golejadora i firmen una de les victòries més difícils i meritòries. Chavarría marca el 0-1 en una gran primera meitat, Akale empata en començar la segona i Marc Mas, de penal, torna a decantar la balança.

Els jugadors celebren la victòria al vestidor del Mini Estadi (UEO)

El muntatge musical amb la narració de la victòria

La crònica del partit

És cert que tenia baixes, però havia guanyat set dels últims vuit partits i era líder del grup tercer de Segona B. El Vila-real B es presentava com un dels rivals més complicats de superar, però si l'Olot havia dominat l'Hércules, també podia plantar cara al filial groguet. I ho ha demostrat només de començar, amb ocasions clares d'Alfredo i Marc Mas. El Vila-real B, molt dubitatiu a darrere, patia cada vegada que els olotins s'acostaven a l'àrea i abans de la mitja hora de joc va rebre el 0-1. El marcador feia justícia al bon joc de l'equip de Raúl Garrido, seriós en defensa i combinatiu en atac.

El gol ha arribat després de més d'un minut de possessió i ha estat obra dels tres més joves de l'alineació: Aspar ha començat la jugada amb una passada cap a Alfredo, l'extrem ha arribat a la línia de fons i ha posat la pilota a dins l'àrea, on Andrei s'ha equivocat en el refús. Des de segona línia, ha arribat Chavarría, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Garrido destaca la importància dels joves.

L'Olot tenia el partit ben encarat, però l'avantatge era mínim i el Vila-real B podia sobreviure en qualsevol moment. Ho ha fet després del descans: el doble canvi de Miguel Álvarez ha fet efecte i Akale ha marcat l'1-1 al 47'. Els olotins ho han passat malament, però un gol de penal de Marc Mas, per mans a dins l'àrea, els ha donat una alenada d'aire fresc que necessitaven.

Amb la victòria al camp del Vila-real B, l'Olot torna a guanyar cinc jornades després i trenca una sequera golejadora de quatre setmanes. Els vermells superen la meitat de la taula amb 16 punts.