Cocktail Class

L'Olot assoleix la quarta victòria consecutiva a l'Estadi Municipal amb la sort de cara

Un gol de falta directa de Sergio Ortiz, amb l’ajuda de la tanca defensiva, enfonsa l'Espanyol B en el minut 89
| 29 de novembre de 2015

Un gol de falta directa de Sergio Ortiz, amb l’ajuda de la tanca defensiva, enfonsa l'Espanyol B en el minut 89. El filial blanc-i-blau havia aconseguit empatar l’1-0 que Uri Santos havia fet als 26 segons de joc. Els olotins només han perdut un dels últims deu partits i, fora del descens, ja són a cinc punts de la promoció d’ascens.

sergio ortiz gol

Sergio Ortiz celebra el gol 'in extremis' (Adan Príncep)

La dinàmica de la Unió Esportiva Olot ha canviat radicalment. A principi de temporada, l’equip de Rodri segurament hauria perdut el partit contra l’Espanyol B, però, en canvi, el va guanyar. Va tenir de cara la sort que tantes vegades abans li havia girat l’esquena i va sumar els tres punts amb un gol ‘in extremis’ de falta directa de Sergio Ortiz que abans d’entrar ha tocat a la tanca defensiva. L’andalús ha decantat un partit que havia començat molt bé, amb un gol més que matiner d’Uri Santos als 26 segons de joc, però que s’havia complicat a la segona part, quan els periquitos han estat millors i han tacat els olotins al seu camp. Rodri admet que la fortuna ha estat clau per aconseguir la quarta victòria consecutiva a casa.

L’Olot ha tingut sort en el 2-1 de Sergio Ortiz, però també mala sort en l’1-1 de l’Espanyol B. Una vegada més, el rival ha marcat en una acció desafortunada dels olotins, cosa que ja havia passat la setmana passada a la Pobla. En aquesta ocasió, a Wilfred se li ha escapat de les mans una pilota que era fàcil. Ell mateix ho reconeix i dóna les gràcies als seus companys per haver guanyat el partit. Rodri, en canvi, li resta importància i destaca el suport de l’afició al porter andalús.

La classificació millora

Amb la quarta victòria consecutiva a l’Estadi Municipal, l’Olot allarga la seva bona ratxa i escala fins a la tretzena posició, la més alta en què ha estat aquesta temporada. L’equip de Rodri té dos punts de marge amb el descens i ja té la part alta a menys de dos partits. La promoció d’ascens és a només cinc punts, una distància que hauria estat impensable fa no gaires jornades.