L'Olot busca la cessió d'un migcampista: “Estem en converses amb el Barça i esperem poder arribar a un acord”

El jugador sub-23 que ha de completar la plantilla de l’Olot ha de ser un migcampista. Ho ha afirmat el director esportiu, Sergi Raset, al ‘Tercer Temps’. Raset diu que volen ocupar el buit del lesionat Hèctor Simón i avança que hi ha converses obertes amb el Barça per explorar alguna cessió. Els dos clubs tenen un conveni de col·laboració.

La lesió d’Hèctor Simón obliga l’Olot a buscar un altre migcampista, però haurà de ser sub-23 (Nuri Marguí/UEO)

La temporada passada, van arribar Arnau Comas i Peque en qualitat de cedits procedents del FC Barcelona. Van ser un central i un davanter, i ara la Unió Esportiva Olot necessita un migcampista. En una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, el director esportiu del club olotí, Sergi Raset, ha admès que s’ha posat en contacte amb el Barça i que la possibilitat que deixi algun jugador a l’Olot és viva. Ara bé, també avisa que hauran d’esperar fins a última hora.


El substitut d’Hèctor Simón

L’Olot ja té una plantilla de dinou jugadors i totes les fitxes de majors de 23 anys cobertes. Ara només pot fitxar algun sub-23 i Sergi Raset té clar que si arriba serà un migcampista. La lesió de llarga durada d’Hèctor Simón ha estat un contratemps i ha obligat el director esportiu a rastrejat el mercat a la recerca d’un substitut.


L’Olot tindrà temps per acabar de fitxar fins al 5 d’octubre. Aquest és el dia que es tanca el mercat d’aquesta temporada tan excepcional.


Recupera l’entrevista sencera a Sergi Raset al ‘Tercer Temps’

Respon