L'Olot busca un “davanter d'àrea”

Després de rescindir Natalio i Arimany, el director esportiu diu a Ràdio Olot que està acabant d’encarrilar el fitxatge d’un punta d’aquestes característiques. Sergi Raset no descarta més moviments a la davantera al llarg del mercat d’hivern.

L’Olot busca gol en aquest mercat i Natalio ha estat l’última baixa (Nuri Marguí/UEO)

La davantera de l’Olot s’ha aprimat. Les baixes de Natalio i de Joel Arimany han deixat Kilian Grant, Salinas, Peque i Xumetra com a únics davanters i han obert la porta d’entrada a un possible reforç. Segons el director esportiu, Sergi Raset, el nou fitxatge és a prop i reunirà aquestes característiques.


L’Olot busca aquest tipus de davanter en el mercat català de Segona B i també de Tercera Divisió. Raset no veu malament baixar una categoria per trobar gol. De fet, a Ràdio Olot ja vam avançar que un dels candidats per arribar a l’Olot aquest mercat d’hivern és el davanter del Terrassa Sergi Arranz, segon màxim golejador de Tercera amb deu gols. El jugador va admetre l’interès de l’Olot, però va dir que “en principi” continuaria a l’equip egarenc.


Això sí, sigui a Tercera o a Segona B, Sergi Raset remarca que el mercat d’hivern és difícil a tot arreu. Fitxar a mitja temporada, amb les lligues en marxa i els jugadors amb contracte, complica moltes operacions. Són declaracions a Ràdio Olot.


El director esportiu garanteix com a mínim la incorporació d’un davanter centre per ocupar els buits que han deixat Natalio i Arimany. Tots dos s’han desvinculat aquesta setmana i ja han trobat un nou destí: el valencià ha fitxat per l’Avilés, de la Tercera asturiana, i el gironí, pel Saragossa B, de la Tercera aragonesa. Sergi Raset diu que al principi la rescissió de Natalio no va ser fàcil.


L’entesa va ser més ràpida amb Joel Arimany. Raset afirma que li sap greu el cas del davanter de Quart, perquè és jove, gironí i d’un perfil específic de punta de referència, però lamenta que arribés en males condicions físiques i que no aconseguís convèncer l’entrenador. Malgrat tot, Raset li deixa la porta oberta per si algun dia el futbol el torna a portar a l’Olot.

Respon