L'Olot canvia el xip: “L'equip ja està centrat a aconseguir el màxim de punts per salvar-se a la segona fase”

Aquest és el nou objectiu de la Unió Esportiva Olot. Un dels seus jugadors, José Antonio Soler, parla clar i diu que l’equip està mentalitzat que haurà de lluitar fins al final per salvar-se d’un descens doble. La permanència directa ara és a set punts quan només queden cinc partits de la primera fase.

Els jugadors, abans de l’últim partit contra el Prat (Nuri Marguí/UEO)

Per a alguns era un objectiu, per a uns altres era un somni, i per a tots ara és una utopia. Classificar-se per a la nova Segona B Pro és una possibilitat molt remota per a un Olot que és cuer en solitari i que ja assumeix que haurà de jugar la fase de permanència a partir del mes d’abril. Li queden cinc partits de la primera fase i hauria de remuntar set punts per evitar-ho. El lateral José Antonio Soler diu que el vestidor és realista i que ja ha assumit que haurà de patir per aconseguir la permanència.

 

Un cop acabada la primera fase de Segona B, els quatre últims classificats del subgrup de l’Olot s’uniran als quatre últims del subgrup valencià i eivissenc. Tots els equips s’emportaran els punts que tinguin i jugaran quatre partits més: contra els quatre rivals de l’altre subgrup. Al final d’aquesta lliga de vuit equips, només tres se salvaran. A hores d’ara, només el València Mestalla, cuer del subgrup valencià, començaria la segona fase amb menys punts que l’Olot. Per això, són tan importants els cinc partits que queden al conjunt olotí. Aquest diumenge, a dos quarts de cinc, s’enfrontarà a l’Andorra i després descansarà una setmana abans de jugar contra l’Hospitalet, el Lleida, el Llagostera i l’Espanyol B.

Respon