L'Olot cedeix contra el pes del líder

L’1-2 contra el Nàstic suposa la quarta jornada consecutiva sense guanyar de l’Olot. Els de Rodri s'han arribat a avançar en el marcador
| 7 de març de 2015

La Unió Esportiva Olot planta cara al millor equip de la categoria, però deixa escapar l’oportunitat de guanyar-lo. Germán avança els olotins ben aviat, però el Nàstic empata tres minuts després i s'emporta la victòria amb un gol al començament de la segona part. L’1-2 suposa la quarta jornada consecutiva sense guanyar de l’Olot.

olot-nastic

Amb més de 1.700 espectadors, l'Olot ha fet un homenatge al president de l'Assocació d'Exjugadors, Pep Solés (David Planella)

Cap dels dos equips ha fet un bon partit de futbol i la lògica de la victòria visitant s'ha imposat amb dos gols de córner. De fet, el primer de l’Olot també ha estat en un servei de cantonada. Era el minut 4 i Germán ja havia marcat l’1-0, a centrada de Corominas. Els olotins se les prometien molt felices, però l’alegria els ha durat tres minuts. Els que ha trigat el Nàstic a empatar amb la mateixa medicina; en un servei de cantonada, que, en el seu cas, ha rematat Xisco Campos amb el peu.

La intensitat dels primers minuts s'ha anat apagant, el partit s'ha convertit cada vegada en més previsible i només de començar la segona part, el Nàstic l'ha decidit amb un altre gol de córner. Segurament mal defensat, perquè Rayco ha rematat tot sol a la línia de gol. L’Olot no ha estat capaç de remuntar, li ha costat crear perill -Mousa ha tingut la més clara amb un xut al pal-, tampoc no n'ha rebut més, i ha hagut de lamentar la derrota per un gol a dos. Malgrat el resultat, el tècnic, Rodri, se sentia orgullós dels seus jugadors i no els retreia res. Al contrari, els felicitava.

Quarta jornada sense guanyar

La victòria era molt necessària i hagués permès a l’equip fer un pas endavant cap a la salvació virtual. Ara, es torna a complicar la vida o, dit d’una altra manera, no guanya tranquil·litat. L’avança el Mallorca B i queda a la zona mitjana-baixa de la classificació amb 36 punts. Fa quatre jornades, en tenia 35 i Rodri és conscient que haver sumat només un punt de dotze possibles fa que el proper partit al camp del Sant Andreu sigui més que important. Ara bé, tot i això, assegura que està tranquil.

La propera oportunitat per trencar la mala ratxa serà diumenge que ve al camp del Sant Andreu, un rival que es troba a la zona vermella de la taula i que necessitarà guanyar sí o sí per creure en la permanència.