L'Olot competeix contra l'Osca (0-0) en el partit per a Càritas Garrotxa

Els olotins mantenen la porteria a zero i donen una bona imatge contra un rival de Segona A
| 8 d'agost de 2019

Els olotins mantenen la porteria a zero i donen una bona imatge contra un rival de Segona A. Pep Chavarría s'ha lesionat i Marc Vito ha debutat a la segona part. A la graderia, gairebé 600 espectadors.

Blázquez protegeix la pilota davant de Seoane (David Planella)

La Unió Esportiva Olot ha millorat la cara respecte de les dues últimes derrotes consecutives contra l'Horta, a la Copa Catalunya (3-1), i contra el Palamós (2-1), ahir en un partit amb protagonisme per als més joves. L'Osca, de Segona A, era un rival de més entitat i s'ha notat en la intensitat dels jugadors de Raúl Garrido. El tècnic ha apostat per un onze amb una gran majoria de teòrics titulars, en què han destacat les posicions de Masó, que ha fet de central, i de Kilian Grant, que ha jugat en punta al costat de Natalio.

A la primera meitat, els aragonesos han dominat la possessió de la pilota, però no han generat gaires oportunitats; la més clara, un xut potent de Gallar al minut 45, l'ha tret Pol Ballesté amb una gran mà. A l'altra àrea, Natalio n'ha tingut una al primer pal. A la represa, en canvi, el partit s'ha obert. Hi ha hagut més espais per córrer i alguna ocasió més. L'Osca ha fregat el 0-1 amb un xut de Peñaloza al travesser i l'Olot ha pogut marcar per mediació del lateral juvenil Joel Ferrés, que ha xutat forçat davant del porter.

La lesió de Chavarría

Ha estat la mala notícia del partit. Pep Chavarría ha hagut de demanar el canvi a la mitja hora de joc de la primera part per una lesió al soli. L'ha substituït Joel Arumí, que a la segona meitat també ha patit molèsties i ha deixat lloc a Joel Ferrés.

El debut de Marc Vito

El nou porter de l'Olot, que ha ocupat el buit de Xavi Ginard, va disputar els últims vint minuts del partit. Pol Ballesté havia estat titular i, ahir, a Palamós, havia jugat Sacrest.

La recaptació, per a Càritas

Empat al terreny de joc i victòria per a Càritas Garrotxa. 591 espectadors, vint més que l'any passat en el partit contra el Nàstic, han vist el duel solidari contra l'Osca. Càritas destinarà els 2.941 euros recaptats a la lluita contra la pobresa.