L'Olot, convençut que pot guanyar a la Nova Creu Alta

Raúl Garrido avisa de la dificultat del partit, però també remarca que la línia que ha mostrat l’equip a fora de casa és la que ha de seguir per tombar el Sabadell. Els arlequinats encadenen cinc partits sense perdre i s’han instal·lat a la part alta. Garrido té la baixa de Pedro i el dubte de Natalio.

Garrido, en l’últim partit a casa (Nuri Marguí/UEO)

La prèvia de Raúl Garrido


Amb Raúl Garrido a la banqueta, l’Olot no sap què és perdre a la Nova Creu Alta de Sabadell. Fa dues temporades, hi va sumar una victòria (1-2) i, el curs passat, un empat (0-0). Ara, l’equip olotí aspira a tornar de Sabadell, una altra vegada, amb algun botí. Per fer-ho, el tècnic valencià està convençut que han de seguir la línia de les últimes jornades a fora de casa, on ha jugat bé, però encara no ha guanyat.


Això sí, Garrido posa l’accent a millorar l’efectivitat. La derrota al camp de la Nucia va evidenciar que és l’assignatura pendent de l’equip en aquest començament de lliga: crea ocasions, però li costa molt marcar.


L’entrenador, però, assegura que els jugadors han paït bé la frustració de l’última derrota i que s’han entrenat tota la setmana “amb energia” pensant en la Nova Creu Alta. Diumenge s’hi trobaran un dels equips més en forma de la lliga: el Sabadell ha sumat tres victòries i dos empats en les últimes cinc jornades, i no perd des de la primera. Garrido elogia la feina de l’entrenador que va salvar els arlequinats la temporada passada, Antonio Hidalgo, avisa que el Sabadell té una de les millors plantilles de la categoria i que només se’l podrà tombar oferint la millor versió.


Pel que fa al capítol de baixes, l’equip més malparat és el Sabadell, que només tindrà una quinzena de jugadors del primer equip per a diumenge. L’Olot, en canvi, té tota la plantilla bé amb l’excepció de Natalio, que és dubte per molèsties a l’esquena, i de Pedro del Campo, que, com explica Garrido, s’ha ressentit de la lesió al genoll.


El Sabadell-Olot de diumenge es disputarà a les 6 de la tarda a la Nova Creu Alta; es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot a partir de les 5.

Respon