L'Olot dedica a Càritas Garrotxa l'amistós contra l'Osca

Dijous, els olotins rebran aquest equip de Segona A i tota la recaptació anirà destinada a l’entitat social. Els socis hauran de pagar 5 euros, i els que no ho són, 12. També es poden fer donacions sense necessitat d’assistir al partit.

Jordi Reyes i Carles Oller, en la presentació del partit (David Planella)

Ja fa vuit anys que la Unió Esportiva Olot dedica un partit amistós a Càritas Garrotxa. Últimament, el rival havia estat el Nàstic de Tarragona, però aquesta pretemporada els granes, que han baixat a Segona B, no han passat per l’Estadi Municipal. Ara el rival serà un equip de la mateixa categoria, Segona Divisió A, i encara més atractiu, perquè tot just la temporada passada jugava a Primera Divisió. L’Osca posarà a prova l’Olot de Raúl Garrido i la solidaritat de la seva afició. El conseller de comunicació de l’Olot és Jordi Reyes.


I si algú no pot o no vol assistir a l’Estadi Municipal a veure el partit tampoc no té excusa per no col·laborar amb la causa, perquè Càritas Garrotxa ha habilitat un número de compte on tothom pot fer donacions. L’Olot l’ha fet públic a través del web i les xarxes socials. El president de Càritas a la comarca, Carles Oller, agraeix el suport del club olotí.


L’Olot-Osca dedicat íntegrament a Càritas Garrotxa es disputarà aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a l’Estadi Municipal; les entrades costaran 5 euros per als socis i 12 per als no socis. Serà el segon partit de pretemporada que l’Olot jugui a casa; el primer va ser contra l’Al Sadd de Xavi Hernández i va reunir més de 1.400 espectadors. En aquest cas, l’objectiu és superar l’entrada de l’any passat contra el Nàstic (571 espectadors) i, en conseqüència, els diners recaptats (uns 3.500). L’Olot i Càritas esperen arribar als 4.000.

Respon