L'Olot demana més gols al 2020

L’equip ha tancat la primera volta com a millor defensa i com a tercer pitjor atac. Raúl Garrido admet que la manca de gol condiciona i que el club reforçarà la davantera en aquest mercat d’hivern. Diumenge, a Andorra ja no van viatjar ni Natalio ni Arimany. Aquest últim ja ha rescindit el contracte amb el club (informació actualitzada). El defensa Jose Martínez tampoc no va entrar a l’última convocatòria i també és a la rampa de sortida.

Raúl Garrido, en l’últim partit, al camp de Prada de Moles (Nuri Marguí/UEO)

Si Raúl Garrido va demanar alguna cosa als Reis, aquesta va ser gol, i si li han portat o no, ho sabrem en els propers dies. El que és segur és que la poca productivitat atacant de l’Olot (15 gols en 19 jornades) preocupa l’entrenador, que veu com sent el tercer equip menys golejador de la categoria no es pot fer el pas endavant que tant desitja. Són declaracions a Ràdio Olot.


Treballar al camp i als despatxos. Garrido admet que la intenció de l’Olot en aquest mercat d’hivern és canviar peces a la davantera. Contra l’Andorra, ja no van entrar a la convocatòria ni Natalio ni Joel Arimany. Els dos davanters estan negociant la rescissió de contracte amb el club, igual que el defensa i capità Jose Martínez, que tampoc no va viatjar a Encamp. Aquest dimarts a la tarda s’ha confirmat l’adeu d’Arimany.


Millorant els números ofensius es podria somiar, diu Garrido, perquè a darrere l’equip s’està mostrant molt fiable. Només ha encaixat 12 gols en 19 jornades i ha completat tota la primera volta com el conjunt menys golejat del grup tercer de Segona B. Gols a banda, l’Olot ha sumat 25 punts en aquesta primera part de la temporada, dos menys que ara fa un any.


L’Olot va perdre diumenge al camp de l’Andorra per 1-0. Kilian Grant va perdonar un un contra un al començament del partit i Moha Keita va fer el gol de la victòria local al final de la primera meitat. Els olotins continuen onzens, però ara més a prop de baix que de dalt. Són a cinc punts del play-out, a set del descens i a vuit del play-off.

Respon