L'Olot dona la mà al TEA Garrotxa i ja col·labora amb cinc entitats socials

És l’associació de familiars de persones autistes. Li donarà part dels beneficis del campus d’estiu i convidarà els nens a l’Estadi. Amb aquest, l’Olot ja té acords de col·laboració amb cinc entitats socials.

El president de l’Olot, Joan Agustí; la presidenta del TEA, Vanessa Catalán, i el conseller de comunicació del club, Jordi Reyes (David Planella)

Càritas Garrotxa, el Club Atletisme Garrotxa, Integra, el Banc de Sang i Teixits i ara el TEA Garrotxa. Són les entitats socials amb les quals té acords de col·laboració la Unió Esportiva Olot. L’últim s’ha firmat aquest dijous. El TEA Garrotxa és una associació de familiars de persones amb trastorn de l’espectre autista que, per començar, rebrà part dels beneficis del campus d’estiu que farà l’Olot a Tortellà. A la llarga, la vinculació es reforçarà amb altres activitats, com ara que els nens i nenes autistes puguin provar d’anar al camp a veure un partit de l’Olot. Ho expliquen el president del club, Joan Agustí, i la presidenta del TEA Garrotxa, Vanessa Catalán.


El campus de la Unió Esportiva Olot es farà del 25 de juny al 12 de juliol a Tortellà. El club donarà al TEA Garrotxa tots els beneficis que faci a partir de les 75 inscripcions, que són les que va tenir l’estiu passat.

Respon