L'Olot entra en acció a Segona B

L’equip de Raúl Garrido ja està a punt per debutar aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona. S’enfrontarà a un Nàstic que ja ha jugat dos partits i encara no ha guanyat. Els olotins tindran les baixes segures d’Álvaro Salinas, lesionat, i Albert Batalla, sancionat. El partit es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot diumenge des de les 11 del matí.

La temporada passada, l’Olot va guanyar el Nàstic a l’Estadi Municipal (Nuri Marguí/UEO)

Si tot va bé i no hi ha cap més sorpresa d’última hora, la Unió Esportiva Olot jugarà diumenge, a les 12 del migdia, al camp del Nàstic de Tarragona. Serà un partit corresponent a la tercera jornada de Segona B, però per als olotins suposarà l’estrena de la temporada. No van poder jugar els dos primers partits per casos de coronavirus a la plantilla i ara creuen els dits perquè no es produeixin més contratemps. L’entrenador és Raúl Garrido.


Garrido espera tenir tota la plantilla disponible, inclosos els positius asimptomàtics que ja han complert els dies d’aïllament i han donat negatiu, i només tindrà les baixes ja conegudes d’Álvaro Salinas, lesionat, i d’Albert Batalla, que arrossega una sanció de la temporada passada. Als que juguin, l’entrenador els demana això.


Tot i que la temporada tot just comença i els jugadors no tenen rodatge de competició, l’Olot espera mostrar la seva millor versió i assemblar-se a l’equip que estava donant tantes alegries abans del confinament de la primavera. El més probable és que Garrido repeteixi el sistema (3-5-2) contra un Nàstic que ha mantingut l’entrenador (Toni Seligrat), però que ha canviat d’esquema tàctic (4-3-3) i que, fins ara, no ha acabat de carburar. Ha merescut alguna cosa més, però de moment només ha sumat un punt de 6 i ha quedat eliminat de la Copa Federació. Garrido, però, avisa del potencial grana.


El Nàstic-Olot està previst per diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi de Tarragona, i a porta tancada. Ràdio Olot hi serà en directe per explicar tot el que passi des d’una hora abans, des de les 11 del matí.

Respon