L'Olot es deixa remuntar a Eivissa (2-1) i s'aboca al precipici

L'equip de Gabri rep dos gols en només cinc minuts, perd contra la Penya Deportiva (2-1) i s'allunya de la salvació
| 25 d'abril de 2021

L'equip de Gabri rep dos gols en només cinc minuts, perd el partit contra la Penya Deportiva (2-1) i s'allunya de la salvació. El gol de penal de Xumetra a la primera part no ha servit per a res.

L'Olot ha acabat descontent amb l'actuació arbitral a la segona part (Penya Deportiva)

El fantasma d'un descens de dues categories està espantant la Unió Esportiva Olot. Per segon partit consecutiu, el conjunt olotí ha perdut i ho ha fet de la mateixa manera. S'ha avançat en el marcador en una bona primera part, però la Penya Deportiva l'ha remuntat en només cinc minuts a la segona. Ha estat un cop duríssim per a un equip que, a hores d'ara, té un peu a Tercera RFEF. Gabri Garcia és l'entrenador de l'Olot.

L'Olot s'ha adaptat bé a un camp de gespa artificial en mal estat que li dificultava el seu joc. Amb el central Genís Montolio de carriler, l'equip ha tingut un caràcter més defensiu. Ha estat ordenat i no ha patit gaire davant d'una Penya Deportiva que no generava perill. L'Olot estava seguint el guió al peu de la lletra i al minut 34 ha colpejat primer. Juan Delgado ha aprofitat una bona passada en profunditat per superar l'últim defensa local i provocar una falta a fora de l'àrea que l'àrbitre ha castigat com a penal. L'ha picat Jordi Xumetra, que tornava a la titularitat i ho ha celebrat amb el 0-1.

A la segona part, l'Olot ha intentat mantenir la mateixa línia, però a mesura que avançaven els minuts s'ha anat tancant massa. La Penya Deportiva li ha guanyat terreny, li ha posat la por al cos i en una acció d'un córner que no s'havia d'haver servit —hi havia hagut unes mans anteriors que l'àrbitre no ha xiulat— li ha fet l'1-1 al minut 76. El central Pau Pomar ha tingut temps de controlar la pilota amb el pit i preparar una xilena a pocs metres de porteria que s'ha convertit en l'empat. Les males notícies no s'han acabat aquí, sinó que només cinc minuts després, una pèrdua de Blázquez ha acabat amb un penal de Vivi que Aarón ha transformat (2-1).

Una muntanya

La derrota deixa l'Olot setè de vuit equips a la fase de permanència i l'allunya de la salvació. Quan només falten quatre jornades perquè s'acabi la temporada, el conjunt de Gabri és a més d'una victòria del tercer lloc (a quatre punts), amb tres equips més per davant que també baixarien i amb només el Mestalla per darrere. L'entrenador assegura que ho donaran tot fins al final.

El proper partit serà dissabte que ve, al camp de l'Atzeneta, el segon classificat amb tres punts més però dos partits menys.