L'Olot es farà proves de coronavirus cada 72 hores fins al desembre per iniciativa pròpia

Ho ha avançat el president, Joan Agustí, al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot. Aquest dimarts, després de tres dies aïllats, els jugadors i tècnics de l’Olot passaran nous testos per descartar nous positius de covid-19. Si tots donen negatiu, la intenció del club és reprendre els entrenaments per poder jugar diumenge contra el Barça B.

L’Olot no s’entrena i s’ha aïllat preventivament fins aquest dimarts (David Planella)

Recupera el ‘Tercer Temps’


Segons el protocol de la Federació Espanyola de Futbol, un cop es detecta un positiu en un equip de Segona B, tota la resta de membres amb llicència esportiva (jugadors i tècnics) s’han de fer proves de coronavirus. Només en cas que hi hagi més de tres positius a la vegada, la Federació obliga a suspendre els entrenaments i els partits durant set dies. No és el cas de l’Olot, que en va detectar dos de segurs i un de dubtós que al final va ser negatiu en els testos d’antígens fets dissabte. Des d’aleshores, els jugadors i tècnics del club olotí es van aïllar de manera preventiva i aquest dimarts tenen previst passar noves proves. Si el resultat de tots acaba sent negatiu, l’Olot té la intenció de reprendre els entrenaments i jugar diumenge contra el Barça B. El president, Joan Agustí, confia que podrà ser així, però adverteix que la Federació tindrà l’última paraula.


Les properes proves seran determinants, però no decisives, perquè l’Olot té previst fer-se’n més durant tota la setmana i durant el proper mes i mig. Per iniciativa pròpia, el club olotí ha decidit que es farà testos cada tres dies fins al mes de desembre per responsabilitat i per poder jugar amb seguretat. Ho ha explicat Joan Agustí en una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


L’Olot costejarà inicialment totes les proves de coronavirus que es faci, però demana a la Federació Espanyola (RFEF) i a l’Associació de Futbolistes (AFE) que compleixin la seva paraula i destinin recursos econòmics perquè els clubs de Segona B i Tercera puguin fer proves de coronavirus als seus jugadors i entrenadors.

Respon