L'Olot es prepara per adaptar-se a Son Malferit i trencar el malefici de les Illes

Intentarà diumenge contra l’Atlètic Balears donar continuïtat a la gran victòria de la jornada passada. L’equip es prepara per adaptar-se a un camp diferent als que ha jugat fins ara: Son Malferit és de dimensions reduïdes i de gespa artificial. El tècnic, Raúl Garrido, pot retornar la titularitat a homes que poden ser importants en aquest escenari, com Barnils i Masó.

L’Olot va guanyar el Badalona per 4-0 diumenge passat (Andrea Bolcato / UEO)

La Unió Esportiva Olot encara assaboreix el 4-0 contra el Badalona, però a la vegada ja pensa en l’Atlètic Balears. Aquest dimecres ha tornat als entrenaments amb la mirada posada a Son Malferit, un camp que no s’assembla gens ni a Montilivi, ni a la Fuensanta ni al Miniestadi, els tres escenaris on ha jugat fins ara com a visitant. Aquest petit camp de Palma de Mallorca és de gespa artificial i el tècnic, Raúl Garrido, és conscient que demanarà un altre tipus de joc, més defensiu i més directe. El valencià recorda que ja el van practicar la temporada passada i admet que diumenge el poden recuperar.

Garrido pot celebrar el retorn de Jordi Masó, ja 100% recuperat de la lesió, i de Roger Barnils, que ja ha complert el partit de sanció, perquè tots dos poden fer molta feina a Son Malferit. En les dues últimes jornades, l’Olot ha jugat sense un pivot defensiu al mig del camp, però, de cara a diumenge, l’entrenador ja avança que Masó “serà important”.

L’entrada de Masó podria no ser l’únic canvi a l’alineació. El perfil de Marc Nierga, un punta de referència, també es podria adaptar bé a Son Malferit, però el tècnic ho té difícil per moure peces de l’alineació aquesta setmana. Contra el Badalona, va ser clau el treball col·lectiu de tots els jugadors.

Cap victòria a les Illes

El partit contra l’Atlètic Balears serà l’únic que l’Olot jugarà aquesta temporada a Ses Illes, un territori hostil, perquè s’hi ha desplaçat una colla de vegades des del 1946 i encara no hi ha guanyat mai. Garrido apunta que la temporada passada van estar a punt de trencar el malefici.

L’Olot afronta el desplaçament a Ses Illes com a cinquè classificat, a un punt del play-off i amb dos de marge sobre l’Atlètic Balears. El rival de diumenge, a les 12 del migdia, és desè amb nou punts i la setmana passada va empatar 1-1 al Mini contra el Barça B.

Respon