En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot es queda a només set minuts de la primera victòria a fora de casa

Boris Garrós neutralitza el gol de Jorge Rojas amb l'1-1 al 38' de la segona part
| 6 de desembre de 2015

Boris Garrós neutralitza el gol de Jorge Rojas amb l'1-1 al 38' de la segona part. L’empat, tot sigui dit, era el resultat més just. L'Olot continua sense guanyar lluny de l'Estadi Municipal.

aficio olot hospi

Una bona representació de La Grada d'Animació no ha parat de donar suport a l'equip (Pau Masó)

La Unió Esportiva Olot no es mereixia guanyar al camp de l’Hospitalet, però ja se sap que el futbol ni té lògica ni és just, i els olotins han estat ben a punt d’aconseguir-ho. Concretament, s'han quedat a set minuts de la primera victòria a fora de casa, perquè al 38’ de la segona Boris Garrós ha aprofitat un refús de Wilfred per marcar l’empat a un. El davanter de l’Hospi ha igualat el gol que havia marcat Jorge Rojas amb un punt de fortuna a un quart d’hora del final. El central ha rematat una centrada de córner al fons de la xarxa amb l’ajuda d’un defensa local que ha despistat el porter Aulestia.

La diana de l’Olot ha arribat des de la cantonada, perquè als de Rodri els ha costat déu i ajuda combinar i arribar amb claredat a la porteria riberenca. Dos mals controls de Gato i d’Uri els han impedit crear les primeres grans ocasions del partit i, a partir d’aleshores, els olotins han anat de baixada. Una vegada més, el joc que han mostrat a fora de casa no ha tingut la continuïtat que té a casa. El ‘per què’ és difícil d’explicar, fins i tot per l’entrenador.

El gol de l’Hospi ha estat una patacada considerable a la il·lusió de l’Olot, que veia com, amb la victòria, se situava ja a la novena posició. Ara, amb l’empat, es queda a la tretzena, on era abans de començar la jornada, però s’allunya a set punts de la promoció d’ascens i s’acosta a un punt de la promoció de permanència.

La cara i la creu

La bona notícia del partit, la trentena d’aficionats de l’Olot que s'han desplaçat a l’Hospitalet i s'han fet sentir més que el públic local; la dolenta, la nova lesió d’Alberto Perea. Tornava un cop recuperat del cop que el va deixar fora del partit de la setmana passada contra l'Espanyol B i ha hagut de ser substituït per Marcel Serramitja al descans per una punxada al soli. Ell mateix ho explicava a la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot, on també lamentava l’empat del seu equip.

Després de vuit partits sense poder guanyar a fora de casa, l’Olot tindrà de seguida una nova oportunitat per aprovar la seva assignatura pendent. Diumenge que ve, tornarà a jugar lluny de la Garrotxa; ho farà al camp del Llosetí, el cuer del grup tercer de Segona B.