En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot es queda amb la mel als llavis

Remunta l'1-0 matiner de la Pobla de Mafumet, amb gols de Reverter i Perea, però es deixa fer el 2-2 final
| 22 de novembre de 2015

Remunta l'1-0 matiner de la Pobla de Mafumet, amb gols de Reverter i Perea, però es deixa fer el 2-2 final. L'equip olotí continuarà a la part baixa de la classificació.

20151122_105406

El Municipal de la Pobla de Mafumet, l'escenari del partit (D. Planella)

La Unió Esportiva Olot ha vist el fantasma de l’últim desplaçament al camp de l’Olímpic, però, aquesta vegada, l'ha sabut espantar. Com a Xàtiva, la Pobla s'ha avançat en el marcador amb un gol matiner. L’exolotí Jordi Calavera ha aprofitat una passada massa curta de Luismi cap a Wilfred per marcar el primer gol a plaer. Mica en mica, els olotins han anat guanyant terreny, han dominat el partit i han rebut la recompensa a un minut del descans, quan Reverter ha enviat al fons de la xarxa una rematada que primer havia estat d’Abel.

El gol de l’extrem vallesà ha obert un nou partit i a la segona part, al minut 16, Alberto Perea ha traduït la superioritat de l’Olot amb l’1-2 al marcador. Tot semblava de cara, però era molt aviat i la Pobla ha fet un pas endavant al mateix temps que l’Olot l'ha fet enrere. Així, només set minuts després del gol de Perea, Emaná, de cap i en una mala sortida de Wilfred, ha marcat el 2-2 definitiu. Una vegada més, dos errors puntuals a la seva àrea han deixat el conjunt olotí sense tres punts que perfectament hauria pogut aconseguir. Rodri no ha volgut fer-ne sang i ha explicat que no han estat determinants, perquè l'equip ha continuat creant ocasions.

Anar sumant

La primera victòria a fora de casa era a tocar, però s'ha escapat i, per segona jornada consecutiva a domicili, els olotins s'han hagut de conformar amb un punt. Un empat que, tot i no treure’ls de la zona perillosa de la taula, donen per bo perquè els permet continuar sumant. Juanjo Prior diu, per experiència, que això és el més important. El d'Esplugues ha estat titular a l’eix de la defensa, juntament amb Vallho. Rodri ha estrenat aquesta parella de centrals, perquè tant Rojas com Jose han estat baixes d’última hora. Tampoc no han jugat ni Dieguito ni Uri Santos i els seus llocs els han ocupat Èric Reverter i Marcel Serramitja. L’extrem ha fet un gol i el davanter, sempre lluitador, ha deixat molt bones sensacions.