L'Olot-Espanyol B queda suspès per la neu

El temporal ha deixat l’Estadi Municipal d’Olot completament blanc des d’aquest dissabte. Els dos clubs s’han posat d’acord per jugar dimarts, però ho ha de confirmar la Federació Espanyola.

El camp, aquest diumenge (Uri Boix/UEO)

Aquest dissabte la ciutat d’Olot es despertava emblanquinada i l’Estadi Municipal no era cap excepció. La neu s’havia acumulat al terreny de joc on l’endemà diumenge s’havia de disputar el partit entre l’Olot i l’Espanyol B. El club va voler esperar a l’evolució de la climatologia i en veure que un dia després el camp encara continuava blanc ha sol·licitat formalment la suspensió del matx a la Federació Espanyola de Futbol. L’ens tenia activat un comitè de crisi durant tot el cap de setmana per abordar afectacions de tot l’Estat i aquest migdia el Jutge de Competició ha acabat acordant la suspensió del partit.

Volen jugar dimarts

L’Olot-Espanyol B, corresponent a l’última jornada de la primera volta de la primera fase de Segona B, es podria jugar aquest mateix dimarts. Els dos clubs s’han posat d’acord per endarrerir dos dies la disputa del partit. És la solució més lògica, perquè jugant dimarts hi ha marge per poder retirar tota la neu i que el camp estigui en condicions, i esportivament els dos equips també tindran prou temps de preparar els compromisos del proper cap de setmana.

Així estava el camp aquest dissabte (UEO)

El cinquè partit ajornat de l’Olot

L’Olot referma el seu lideratge en partits ajornats aquesta temporada. La va començar havent d’endarrerir els dos primers partits per culpa de casos de coronavirus a la plantilla; fa més d’un mes, l’Hospi-Olot tampoc no es va poder jugar el dia que tocava per dos positius més a l’equip olotí, i a la Copa del Rei, el Poblense-Olot de la primera ronda es va ajornar per coronavirus al conjunt mallorquí. Ara ha estat el temporal de neu el que ha afectat de ple un partit de l’Olot, el cinquè aquesta temporada que no es pot jugar el dia que estava fixat (cinc d’onze). En tota la Segona B, l’Olot és l’equip amb més partits suspesos dels 102 que hi ha a la categoria.

Respon