L'Olot està molt viu!

Els olotins s'han estrenat a fora de casa i han aconseguit la segona victòria consecutiva
| 10 d'abril de 2021

Els olotins s'han estrenat a fora de casa, han aconseguit la segona victòria consecutiva, han avançat una posició i s'han acostat a la zona de permanència. Han controlat el joc i han derrotat el València Mestalla amb un gol de cap d'Eloi Amagat a deu minuts del final.

Els jugadors celebren la victòria al vestidor de l'Antonio Puchades (UEO)

Ha costat Déu i ajuda i hem hagut d'esperar fins al mes d'abril, però ha arribat a temps. La primera victòria a fora de casa ha estat una realitat en el millor moment, en el primer partit de la fase de permanència lluny de la Garrotxa. L'Olot ha cuinat a foc lent un triomf vital en la cursa cap a la salvació. Ha dominat la situació durant tot el partit, amb prou feines ha patit en defensa i ha marcat el gol decisiu a deu minuts del final. Ha estat gràcies a una centrada de Blázquez que ha rematat amb el cap Eloi Amagat. El migcampista gironí, un dels líders de l'equip avui, s'ha estrenat com a golejador amb la samarreta de l'Olot.

El València Mestalla, per la seva banda, ha quedat una mica més enfonsat a la cua de la classificació. El filial d'Óscar Fernández ha afrontat el partit d'avui sense dos dels seus jugadors més importants, els migcampistes Vicente Esquerdo i Koba, i no ha trobat la manera de fer mal a un Olot molt seriós. Blázquez, Alan Baró i Joel Arumí han estat impecables a la línia defensiva, els carrilers Soler i Escoruela han fet forat arribant sovint fins a la línia de fons i, al mig del camp, Vivancos, Pedro del Campo i Eloi Amagat han dominat sempre el joc. A davant, i abans del 0-1, Juan Delgado i Salinas ja havien fregat el gol i no han deixat de treballar en cap moment. Ha estat una victòria coral, un triomf d'equip molt necessari. L'entrenador, Gabri Garcia, creu que s'ha vist el millor partit de l'Olot des que ell és a la banqueta.

Dos de dos a la segona fase

L'Olot ha sumat la segona victòria consecutiva coincidint amb el començament de la segona fase. L'equip de Gabri ha guanyat els dos primers partits del subgrup de permanència per la mínima i sense encaixar cap gol. I el més important: s'ha situat quart, a les portes dels llocs de salvació.

Un cop acabada la jornada aquest diumenge, els garrotxins són a només un punt del tercer classificat, l'Hospitalet, que ha perdut al camp de la Penya Deportiva. A més, continuen a dos punts del segon, l'Espanyol B, que també ha perdut, a Oriola. Precisament el conjunt alacantí, el penúltim classificat, serà el rival de l'Olot diumenge que ve, a les 5 de la tarda, a l'Estadi Municipal.