En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

L'Olot fa mèrits per guanyar, però empata contra el Vila-real B

Sana iguala el gol inicial de Carlos Martínez, que ha vist porteria en el seu retorn a l’Estadi Municipal
| 17 de gener de 2016

Quart empat consecutiu de la Unió Esportiva Olot. L’equip de Rodri crea més oportunitats que el Vila-real B, però s'ha de conformar amb l’1-1. Sana iguala el gol inicial de Carlos Martínez, que ha vist porteria en el seu retorn a l’Estadi Municipal. Ara, l’Olot comparteix el lloc de promoció de permanència amb el Barça B.

sana gol vilareal

Sana ha marcat l'empat a un (Martí Albesa/UEO)

Ni guanya ni perd. L'Olot s’ha abonat a l’empat aquest 2016, tot i que el seu joc demana més bons resultats. Avui, ha posat el líder, el Vila-real B, contra les cordes, però s'ha topat dues vegades amb el pal i per molt poc no ha estat capaç d’acabar d’afinar la punteria. Una rematada de Dieguito ha sortit ben a prop del pal esquerre de la porteria d’Aitor, un xut de Marcel Serramitja l'ha tocat i un intent de vaselina de Sergio Ortiz ha fregat el travesser. Han estat les oportunitats més clares del partit; totes d’un Olot que ha rebut el 0-1 de Carlos Martínez com una autèntica galleda d’aigua gelada. La derrota era el marcador més injust i Sana s'ha encarregat d’arreglar-ho vuit minuts després amb l’1-1. L’entrenador, Rodri, considera el resultat insuficient, tenint en compte els mèrits de l'equip.

L’1-1 contra el Vila-real B deixa l’Olot empatat a 22 punts amb el Barça B, l’equip que, a hores d’ara, jugaria la promoció per no baixar. La situació a la classificació és perillosa i danya l’estat anímic d’una plantilla que no sap què més ha de fer per guanyar més partits. Rodri ho lamenta i demana a l'afició que reconegui la feina dels seus jugadors.

Gato, lesionat

Per acabar-ho d’adobar, Rodri ha perdut Gato en el minut 5 de partit. L’extrem andalús s'ha fet tot sol un trencament al bíceps femoral que tot fa indicar que el deixarà fora de combat, com a mínim, un mes. A més, la setmana que ve l’entrenador també tindrà les baixes de Sana i Rojas. Tots dos han vist la cinquena targeta groga contra el Vila-real B.