L'Olot farà “tot el que pugui” per renovar Raúl Garrido

Ho diu el seu president, Joan Agustí. A la vegada, però, també avisa que el club s’ha de preparar per a una temporada molt complicada econòmicament. Sabent que no pot estirar més el braç que la màniga, el director esportiu, Sergi Raset, diu que està “lluitant i negociant” per convèncer l’entrenador.

L’objectiu de l’Olot és que es repeteixi aquesta imatge (David Planella)

L’Olot es mor de ganes de renovar Raúl Garrido, però no es tornarà boig per fer-ho. La gestió acurada de l’economia del club és un dels trets distintius del consell d’administració i ara, tenint en compte l’època de crisi que arriba, encara haurà de ser més així. Malgrat tot, el president, Joan Agustí, assegura a Ràdio Olot que el club farà tot el que pugui per lligar la continuïtat de l’entrenador.


L’encarregat de portar les negociacions amb Raúl Garrido i el seu representant és Sergi Raset. Per al director esportiu, renovar l’entrenador és una prioritat en l’inici de la planificació de la temporada que ve. Ara bé, té molt present les limitacions econòmiques que s’autoimposa el club.


“Estem lluitant i negociant”

Raset és conscient de les dificultats de l’operació renovació, però no perd l’esperança d’acabar-la tancant amb èxit. L’optimisme, per davant de tot.


Sergi Raset va fitxar Raúl Garrido el novembre del 2017 com a substitut de Martín Posse. El valencià va arribar a Olot com un autèntic desconegut per a l’afició vermella i de seguida se la va posar a la butxaca. Proper a fora del camp i sempre obtenint bons resultats a dins, Garrido ha estat el tècnic més estable de l’Olot a Segona B. Fins al punt que el club ara lluita per renovar-lo per tercera vegada i perquè compleixi la quarta temporada a la banqueta local de l’Estadi Municipal.

Respon