L'Olot firma un conveni de col·laboració amb el Barça

Els olotins tindran accés als joves jugadors del Barça B que necessitin sortir per tenir minuts i els blaugrana es guarden un “dret preferent” sobre els futbolistes de l’Olot. L’acord també inclou avantatges per als socis de l’Olot, com ara descomptes al Palau de Gel o al Museu i entrades al Palau Blaugrana i a l’Estadi Johan Cruyff. 

Sergi Raset, Joan Agustí i Jordi Reyes han presentat l’acord a Olot (David Planella)


És el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, en la presentació del conveni de col·laboració firmat amb el Futbol Club Barcelona. Els dos clubs han posat negre sobre blanc i han firmat un acord que a la pràctica ja va començar aquest estiu amb les cessions d’Arnau Comas i Peque. Al conveni, hi figura explícitament l’accés de l’Olot als joves jugadors del Barça que no tinguin lloc al filial, però el club olotí no gaudirà d’exclusivitat. Ho aclareix el director esportiu, Sergi Raset.


Això vol dir que l’acord és de col·laboració, i no d’afiliació. Ara bé, el conveni facilitarà que joves jugadors blaugranes pugui arribar cedits a l’Olot. Com a contrapartida, el Barça es guarda un “dret preferent” sobre els jugadors que destaquin al primer equip o al futbol base de l’Olot.


L’acord, a més, inclou la possibilitat que els entrenadors del futbol formatiu de l’Olot puguin participar a jornades de formació dels professionals del Barça.

Entrades i descomptes a Can Barça

Del conveni també se’n beneficiaran els socis del club olotí, que tindran accés a entrades de partits de futbol a l’Estadi Johan Cruyff o de futbol sala, handbol o hoquei patins, i gaudiran de descomptes al Palau de Gel i al Museu del Camp Nou (les entrades es poden sol·licitar a través del web ueolot.com).

Feia més d’un any que l’Olot perseguia firmar un acord així amb el FC Barcelona; les converses van començar a principis de la temporada passada. El conveni és d’un any i es pot allargar si les dues parts hi estan d’acord.

Respon