L'Informatiu
amb Roger Isern

L'Olot guanya l'últim partit de la pretemporada i ja està a punt per a la lliga

L'equip de Raúl Garrido remunta el 0-1 del Terrassa i acaba guanyant el partit gràcies als gols de Blázquez i Juan Delgado
| 10 d'octubre de 2020

L'equip de Raúl Garrido remunta el 0-1 del Terrassa i acaba guanyant el partit gràcies als gols de Blázquez i Juan Delgado. El defensa besaluenc ha jugat mig partit de migcampista i el davanter d'Elda ha debutat com a golejador.

Blázquez, amb un bon gol des de lluny, ha estat un dels protagonistes del partit (David Planella)

El començament de lliga és a la cantonada i la Unió Esportiva Olot ja està a punt. El conjunt garrotxí ho ha demostrat en l'última prova de la pretemporada. Ha derrotat el Terrassa, un dels equips potents de la Tercera Divisió, per 2-1 a Royalverd. I això que els egarencs s'han avançat en el marcador gràcies a una jugada d'estratègia. En un córner, Mico ha marcat el 0-1. Era el minut 38 i l'Olot ha trigat molt poc a refer-se. Gairebé de manera consecutiva, en el 40', Blázquez s'ha tret de la màniga un gran xut des de fora de l'àrea que ha sorprès Ortega. És el segon gol de llarga distància que marca aquesta pretemporada el besaluenc, que a la primera part ha jugat de central i a la segona de migcampista.

El partit ha estat obert i igualat, i l'Olot l'ha decantat cap al seu cantó en una jugada ràpida a la segona part protagonitzada per dos dels nous fitxatges. Una cavalcada de Roger Escoruela per la banda dreta ha acabat amb una passada a dins l'àrea cap a Juan Delgado, que no ha fallat en la definició i ha transformat el seu primer gol com a vermell. El 2-1 del davanter alacantí ha estat definitiu, tot i que Moha ha estat a punt d'eixamplar encara més les distàncies en una bona jugada individual.

Jordi Masó persegueix Josu (David Planella)

Aquesta és la segona victòria consecutiva de l'Olot, després que ara fa una setmana i mitja doblegués l'Andorra a les mateixes instal·lacions de Royalverd. Els de Raúl Garrido tanquen amb molt bones sensacions una pretemporada irregular i ja esperen amb candeletes l'inici de la lliga, previst per diumenge de la setmana que ve (12 h) al camp del Cornellà.