L'Olot jugarà els partits com a local a les 12 del migdia els mesos de desembre i gener

El club continua sent més partidari de fer-ho a les 5, però vol provar de canviar d’horari per evitar el fred més intens de l’hivern i facilitar més bones assistències a l’Estadi Municipal. Aquesta temporada, la mitjana supera per poc el miler d’espectadors.

A l’hivern, els partits de la tarda acaben de fosc i la il·luminació de l’Estadi no és la millor (Nuri Marguí/UEO)

La Unió Esportiva Olot va jugar diumenge a les 5 de la tarda contra el Prat i el fred ja es va fer notar a l’Estadi Municipal. El debat de continuar jugant a la tarda a l’hivern o canviar al migdia és habitual cada temporada i aquest any el club ha pres una decisió: els mesos de desembre i gener, disputarà els partits com a local a les 12. Seran l’Olot-Oriola del 8 de desembre, l’Olot-Barça del 22 de desembre i l’Olot-Cornellà del 19 de gener. Aquests tres partits a les 12 seran una prova i a partir d’aquí es decidirà si allargar aquest horari o tornar a la tarda. Ho ha avançat el president de l’Olot, Joan Agustí, a Ràdio Olot.

 

Per no interferir en el partits del futbol formatiu i per mantenir la tradició de jugar els diumenges a les 5, l’Olot sempre ha estat més partidari de no canviar de franja horària. Agustí diu que aquesta opinió no ha variat.


Evitar males entrades a l’hivern

L’Olot, però, s’ha obert a jugar a les 12 del migdia els mesos de desembre i gener per facilitar l’assistència a l’Estadi Municipal. Evitant el fred de la tarda, quan ja es fa fosc, s’espera convèncer més gent i millorar les xifres de l’hivern, tenint en compte que l’any passat, en aquesta època, les entrades no van ser bones. En els últims quatre partits del 2018, la mitjana d’assistència va ser de 822 espectadors. Ara, en els sis partits que s’han jugat a l’Estadi, ha estat de 1.081 i l’objectiu és, com a mínim, mantenir-la per sobre del miler. Diumenge, contra el Prat, es va superar amb 1.199 aficionats a la graderia.

L’entrenador hi està d’acord

Raúl Garrido també en va parlar en una àmplia entrevista al ‘Tercer Temps’. A la part final, va respondre que no té incovenient a jugar a la tarda, però que al migdia pot ser encara millor, per arrossegar més famílies amb nens i pels jugadors. Demana provar-ho.

Respon