L'Olot jugarà un partit crucial al camp del Prat: “És una gran prova per a l'equip”

Els del Baix Llobregat tenen tres punts més i amb una victòria marxarien a sis dels olotins i els guanyarien l’average. L’Olot intentarà evitar-ho i igualar-los a la classificació. Gabri creu que els jugadors no estan acostumats a lluitar per no baixar i que ara estan patint una pressió “retroalimentada des de principi de temporada”.

Salinas va marcar l’empat contra el Prat de la primera volta (Nuri Marguí/UEO)

Gabri Garcia ha parlat clar a la prèvia del Prat-Olot de diumenge.

 

L’Olot, cuer del subgrup, s’enfrontarà a un Prat que també ocupa un lloc de fase de permanència i que ara té tres punts més a la classificació. Per això, Gabri qualifica el partit com una prova per als jugadors. Segons ell, estan acusant el fet de no estar acostumats a lluitar per la permanència.

 

Gabri diu que l’equip s’ha anat recuperant de la dura derrota de Badalona i que ha de fer un pas endavant per guanyar confiança i esperança. Creu que els jugadors porten una motxilla de pressió que s’ha anat omplint des de principi de temporada.

 

La millor manera de treure’s la pressió de sobre és amb una victòria. Diumenge, l’Olot la buscarà a un camp que, a priori, no el beneficia. El Sagnier és un terreny de joc petit i de gespa artificial, però l’últim precedent de l’Olot en un escenari així va ser bo. Va ser al camp del Llagostera, on l’equip aleshores entrenat per Raúl Garrido va fer un gran partit. Només un gol local en l’última jugada va evitar la victòria.

 

L’Olot encara no ha guanyat a fora de casa a la lliga (ha sumat un punt de 21 possibles), però en la situació on està Gabri diu que han de lluitar per trencar totes les estadístiques. Una derrota al camp del Prat deixaria l’Olot més  cuer encara i a sis punts d’aquest rival directe, que serien set perquè el goal-average estaria perdut. Els olotins caminen per la corda fluixa i només sumant de tres en tres es podran salvar. El Prat-Olot es jugarà diumenge, a les 12 del migdia, al Sagnier (des de les 11, a Ràdio Olot). Gabri tindrà la baixa d’Alan Baró i el dubte de Vivancos, lesionat dimecres. En canvi, recupera el migcampista Samu Pinto i l’extrem o carriler Kilian Grant.

Respon