L'Olot més seriós troba a faltar el gol a Ontinyent (0-0)

Els olotins fan una molt bona primera part, però no marquen, i els valencians milloren a la segona
| 28 d'octubre de 2018

Els olotins fan una molt bona primera part, però no marquen, i els valencians milloren a la segona. El marcador no s'ha mogut i tots dos continuen a mitja taula.

No hi ha hagut gols al Clariano (David Planella)

El joc ha estat bo; el resultat ho podria haver estat més. L'Olot ha empatat al camp de l'Ontinyent després d'haver fet un bon partit en què "només" li ha faltat el gol. En defensa, els olotins han exhibit molta seguretat defensiva, i en atac, han combinat bé amb uns Hèctor, Nierga i Mas molt participatius. El tècnic, Raúl Garrido, qualifica l'empat de positiu.

La superioritat de l'Olot s'ha anat diluint amb el pas dels minuts, a mesura que el partit es trencava i s'igualava, però s'ha fet evident sobretot a la primera part.

L'Olot ha desaprofitat una molt bona primera meitat i no ha pogut avançar-se en el marcador. Per tercera setmana consecutiva, l'equip de Garrido s'ha quedat sense marcar, però l'entrenador valencià treu ferro a la falta de gol.

Amb el 0-0 d'Ontinyent, l'Olot trenca amb un punt la mala ratxa de dues jornades perdent i en suma dotze a la classificació, on està situat a mitja taula. Garrido insisteix que aquesta és la zona on han de mirar de consolidar-se. L'objectiu: patir menys per aconseguir la permanència.

El proper partit de l'Olot serà diumenge que ve, a casa, contra el líder, l'Hércules.