L'Olot, molest amb les formes de l'Atlètic Balears

Lamenta que el club mallorquí s’hagi posat en contacte directament amb Xavi Ginard per fitxar-lo aquest mercat d’hivern. L’Olot no ha rebut cap comunicació del Balears.

Ginard, en una imatge d’arxiu de la UEO

Des de l’1 de gener, qualsevol jugador que acaba contracte el 30 de juny següent té dret a negociar amb un altre club de cara a la propera temporada. L’Atlètic Balears s’ha posat en contacte amb Xavi Ginard, però no ho ha fet per emportar-se’l un cop quedi lliure de l’Olot, sinó per fitxar-lo aquest mateix mercat d’hivern. I això ha molestat el club olotí. El seu president, Joan Agustí, lamenta que el Balears no hagi tingut “l’educació” de parlar amb l’Olot i diu que així dificulta una possible futura negociació. Són declaracions a Ràdio Olot.


Agustí assegura que l’Olot no ha rebut ni cap contacte ni, per tant, cap oferta de l’Atlètic Balears per Xavi Ginard i reitera el que ja va dir dijous el tècnic, Raúl Garrido: el porter només marxarà de l’Olot aquest mercat d’hivern si el Balears paga una quantitat interessant pel seu traspàs.

“No hi ha cas Ginard”

Ho assegura el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, en una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot. Raset assegura que veu “difícil” que el porter marxi aquest mercat d’hivern, però també admet que ha rebut contactes de l’Atlètic Balears i que ha demanat al jugador que no vol que s’allargui gaire la incertesa.

L’entrevista sencera a Sergi Raset (a partir de 58:14)


El Balears té a prova Rubén Miño

L’exporter del Barça B i el Mallorca, entre d’altres, es començarà a entrenar aquesta setmana amb l’Atlètic Balears i, si convenç l’entrenador, Manix Mandiola, s’hi quedarà. El nom de Ginard perd força a Son Malferit.

Respon