L'Olot no pot a Son Moix (3-1), però es manté fora del descens

Els olotins perden clarament al camp del Mallorca, el líder del grup
| 22 d'abril de 2018

Els olotins perden clarament al camp del Mallorca. Un gol de jugada d'estratègia al quart d'hora de la primera meitat i un altre només de començar la segona meitat, una llosa massa pesada. L'equip de Raúl Garrido acaba la jornada amb un punt de marge sobre el descens directe i empatat amb el Saguntí, que ocupa el lloc de play-out per goal-average.

Els jugadors del Mallorca celebren un dels gols (RCD Mallorca)

No ha pogut ser. La il·lusió que ha mostrat l’Olot en els primers minuts del partit a Son Moix s’ha convertit en decepció massa aviat, al quart d’hora de la primera meitat. Una jugada d’estratègia en un servei de córner ha acabat amb un xut creuat a dins l’àrea de Sacrest que Abdon Prats ha desviat cap al fons de la xarxa. L’1-0 ha pesat molt i ha ensorrat les esperances d’un equip que havia començat bé, combinant quan tenia la pilota i, fins i tot, arribant a la porteria de Reina. El Mallorca, però, s’agradava cada vegada que avançava amb velocitat i ha aconseguit un altre punt d’inflexió. No només ha marcat al minut 15 de la primera meitat, sinó que ho ha fet només de començar la segona. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, lamentava els moments dels dos primers gols.

Amb el 2-0, l’Olot s’ha vist massa a remolc. Ha canviat de sistema i ho ha provat amb Uri Santos, Blázquez i Cosme, però el Mallorca ha jugat còmode defensant i sortint a fer mal al contraatac. Al 22’, Abdon ha tornat a sucar rematant bé una centrada per banda dreta. Amb el 3-0, la missió ha passat a ser impossible, si bé l’Olot encara ha pogut fer el gol de l’honor. Una bona combinació entre Xumetra, Cosme i Barnils ha acabat amb el gol de l’osonenc (3-1).

L’Olot ha marxat de Son Moix sabent que el Llagostera havia guanyat l’Atlètic Balears (1-0) i que el Formentera havia perdut contra el Sabadell (1-3). La bona notícia és que els olotins es mantenen fora del descens directe, amb només un punt de marge sobre el quart per la cua, el Balears. A més, l'Atlètic Saguntí ha perdut a Ontinyent (1-0) i continua empatat a 39 punts amb els garrotxins.

El proper partit, una autèntica final. Diumenge, a les 5 de la tarda, Olot-València Mestalla a l’Estadi Municipal. La crida a l’afició està feta.