L'Olot perd al camp de l'Huracán, però continua viu en la lluita de la part alta

Els resultats de la jornada afavoreixen els olotins, que queden a quatre punts de la promoció d'ascens, i desdramatitzen la primera derrota de l’any
| 15 de febrer de 2015

Els resultats de la jornada afavoreixen els olotins, que queden a quatre punts de la promoció d'ascens, i desdramatitzen la primera derrota de l’any. L'Huracán va ser massa rival per a l'Olot.

FOTO760

Els jugadors havien preparat a consciència el partit, però hi van entrar malament (David Planella)

La igualtat del grup tercer de la Segona Divisió B s’ha mantingut durant tota la temporada, però ara, amb la segona volta començada, hem entrat en aquell tram de campionat en què els equips de la part baixa treuen les forces d’on poden per aferrar-se a la salvació. I els equips de la part alta ho paguen. És el que ha passat a l’Hércules, l’Hospitalet, l’Espanyol B i l’Alcoià. Tots han caigut contra rivals que lluiten per la permanència i han fet un favor a la Unió Esportiva Olot, que dissabte va perdre contra l’Huracán.

En un dels camps més complicats de la lliga, l’equip de Rodri va pagar una mala primera part i no va trobar el gol en la segona. L’1-0 de Jorge Juliá en el minut 34 va ser decisiu, tot i que els locals van tenir oportunitats clares per ampliar les diferències amb una rematada i un xut al travesser. L’Olot va millorar, però l’Huracán sempre es va mostrar sòlid en defensa i va mantenir l’avantatge fins al final. Els valencians van tenir més ofici i els olotins, segons Rodri, no estaven preparats per guanyar-los.

Com a grans novetats, l’entrenador va apostar per un rombe al mig del camp, va donar l’oportunitat a Canal, Mousa i Trujillo en els llocs de Calavera, Hèctor Simon i Uri Santos i va fer debutar a la segona part el migcampista Sana N’Diaye i l’extrem Robert Simón. El jugador cedit pel Llagostera va tenir mitja hora, va protagonitzar alguna acció individual interessant, però tampoc no va poder evitar la derrota.

Tot i no haver aconseguit cap premi al camp de l’Huracán, l’Olot es manté en la mateixa posició d’abans de començar la jornada i es mira la promoció d’ascens a només quatre punts. La lluita de les portes del play-off és aferrissada jornada rere jornada i el tècnic de l’Huracán, Toni Seligrat, està convençut que l’Olot serà un rival més en aquesta pugna.