L'Olot perd contra el cuer i allarga la doble maledicció

Els olotins encara no han guanyat ni a les Illes Balears a Segona B ni a fora de casa aquesta temporada
| 13 de desembre de 2015

Els olotins encara no han guanyat ni a les Illes Balears a Segona B ni a fora de casa aquesta temporada. No van poder al camp del Llosetí, on un gol de penal va decidir un partit en què van faltar ocasions i futbol (1-0). Ara, tornen a recular a la classificació.

IMG-20151213-WA0012-768x403

Sergio Ortiz es va lesionar (Maria Glòria Pons)

La Unió Esportiva Olot no se’n surt a fora de casa. Nou sortides, cap victòria. Al camp del Llosetí, tampoc. I això que era el cuer en solitari del grup tercer de Segona B, un equip que estava despenjat de la resta i que ha guanyat esperança de vida a costa dels olotins. Els de Rodri no han sabut incomodar-lo a la primera meitat, no han empès amb prou força a la segona i han acabat perdent per culpa del gol de penal de Nico Baleani al minut 33 de la primera meitat. El Llosetí s'ha trobat amb un pena màxima clara comesa per Jose, que ha volgut jugar la pilota en comptes de desviar-la i ha tocat Cristian Sánchez. Rodri, en parlar d’aquesta jugada, entona el mea culpa.

El penal ha arribat només cinc minuts després que Marcel Serramitja fallés un un contra un davant de Mingo. I quan no ha estat el porter, ha estat el pal. L’Olot, que ha buscat el joc directe a la segona part, ha topat amb la fusta en el temps de descompte, amb una rematada de cap del mateix Marcel. La pilota, però, no ha volgut entrar i l’equip olotí ha lamentat una derrota que li impedeix assolir la primera victòria de la temporada a fora de casa. En els dos partits consecutius que ha jugat lluny de la Garrotxa, només ha sumat un punt, un balanç insuficient que l’ha deixat una altra vegada massa a prop del perill. En la quinzena posició, empatat amb l’Atlètic Llevant, l’equip que jugaria la promoció de permanència.

Diumenge que ve, l’Olot tancarà el 2015 amb un partit contra l’Hércules a l’Estadi Municipal. Segurament, se’l perdrà Sergio Ortiz, que es va lesionar al soli al camp del Llosetí; en principi, però, tant Perea com Dieguito com Djak (tots tres baixa per molèsties) podran tornar a l’equip.

Fora dels terrenys de joc, l’Olot farà aquest dilluns al vespre la junta general d’accionistes en què s’aprovaran els comptes de l’any.