L'Olot perd contra l'Hospi i la permanència directa ja és una missió gairebé impossible

Els olotins són a sis punts de la salvació directa, quan només en queden nou en joc
| 24 d'abril de 2016

Un gol matiner de Christian Alfonso i un penal fallat per Luismi a la segona meitat que hauria pogut empatar el partit expliquen la derrota d'un Olot que ha llençat la primera part. David López i Gerard Oliva han arrodonit la festa visitant (0-3). Els olotins són a sis punts de la salvació directa, quan només en queden nou en joc, i hauran d'intentar buscar la promoció.

Aulestia ha aturat un penal a Luismi Quezada (Adan Príncep/UEO)

El dia que La Grada d'Animació de la Unió Esportiva Olot ha mobilitzat gairebé 200 seguidors en una arrossada popular, l'Olot ha trencat la seva imbatibilitat com a local. No perdia a casa des del 20 de setembre contra el Barça i l'ensopegada d'avui ha estat de les més dures que es recorden. L'Olot ha perdut contra un rival directe, l'Hospitalet, que a la primera meitat ha sabut interpretar millor el partit, ha dominat la possessió de la pilota i s'ha avançat amb un gol matiner de Christian Alfonso. Els homes de Santi Castillejo no han tingut idees i han abusat massa del joc directe, tot i el que tècnic defensa el seu plantejament.

A la segona part, l'Olot s'ha posat les piles i s'ha acostat més a l'àrea de l'Hospi, però ha topat amb la seva poca eficàcia golejadora i amb un immens Aulestia. El porter ha aturat un penal a Luismi que hauria suposat l'empat en el minut 8 de la represa. Una nova patacada de la qual l'equip olotí ja no s'ha recuperat, tot i que ho ha intentat a còpia d'arribades i córners.

La derrota és catastròfica en la lluita per la permanència. L'Olot s'allunya a sis punts de la salvació directa, la distància més àmplia que ha tingut mai, quan només queden tres jornades de lliga. Això sí, la promoció és a dos punts i Castillejo té clar que és el nou objectiu a perseguir. Diumenge que ve, els olotins tornaran a jugar a casa contra un altre rival directe, el Llosetí (12h).