En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

L'Olot perd la final del Torneig de l'Estany en el 88' i Álvaro Salinas es lesiona

El Figueres guanya la 51a edició d'aquest clàssic de l'estiu a Banyoles
| 16 de setembre de 2020

El Figueres guanya la 51a edició d'aquest clàssic de l'estiu gràcies a un gol de Víctor Valverde en els últims compassos. La pitjor notícia del partit ha estat la lesió d'Álvaro Salinas.

A l'Olot se li resisteix la primera victòria de la pretemporada. El conjunt olotí va arribar ahir a la final del Torneig de l'Estany després de superar el Banyoles a la tanda de penals i avui només un gol del Figueres en el minut 88 ha impedit que la final també es decidís des dels onze metres. Víctor Valverde, aprofitant un refús de Pol Ballesté, ha trencat el 0-0 quan el partit ja s'acabava i ha donat el títol al conjunt empordanès, que no el guanyava des de feia vuit anys. Per al tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, ha estat un partit igualat amb algunes conclusions positives.

La igualtat ha caracteritzat tot el quadrangular, que ha enfrontat dos equips de Segona B contra dos altres equips de Tercera Divisió. Les dues semifinals (Figueres-Llagostera i Banyoles-Olot) es van resoldre als penals, el partit pel tercer i quart lloc també ha acabat empatat i se l'ha endut el Llagostera a la tanda, i la final no s'ha decidit fins al 88'.

Preocupa la lesió de Salinas

La nota negativa del partit han estat les lesions del lateral Roger Escoruela, amb un trau al genoll, i d'Álvaro Salinas, que s'ha retirat en els primers minuts amb problemes al turmell.

Salinas ha estat substituït al minut 6 per Moha Chabboura. La resta de l'alineació l'han format Pol Ballesté a la porteria; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas i Escoruela en defensa; Vivi, Masó i Eloi al mig del camp, i Xumetra i Delgado a davant. Després del descans, han entrat Barnils, Soler i Arumí, i durant la segona part, Aspar i Enric Genís.