L'Olot prepara l’Estadi Municipal per poder tenir públic aquesta temporada

Es marcaran zones a la graderia i s’habilitaran dos accessos més, a banda del principal actual. Hi haurà limitació d’aforament i l’Olot treballa en dos escenaris: que hi pugui haver 800 espectadors o que n’hi pugui haver 1.500.

L’Estadi Municipal s’haurà de preparar per a una temporada excepcional (Isaac Planella/arxiu)

Recupera l’entrevista al conseller Jordi Reyes al ‘Tercer Temps’


El protocol de la Federació Espanyola de Futbol deixa en mans dels clubs obrir o no els estadis al públic, sempre d’acord amb la normativa de la seva comunitat autònoma. El pla sectorial d’Esports de la Generalitat permet que hi hagi espectadors als esdeveniments esportius i la decisió de la Unió Esportiva Olot és que l’Estadi Municipal rebi aficionats en els partits de Segona B. Això sí, amb unes limitacions. Ho ha avançat el conseller responsable de l’àrea de comunicació de l’Olot, Jordi Reyes, al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


El registre d’assistents

Aquesta temporada, els aficionats que vulguin entrar a l’Estadi Municipal es trobaran amb un control d’accés més exhaustiu. Entre d’altres mesures, hauran de portar mascareta, s’hauran de prendre la temperatura i s’hauran de registrar. Per poder encabir cap a 1.500 espectadors a l’Estadi i fer els registre de tots, el club pensa en l’ajuda de les noves tecnologies. La idea és digitalitzar el carnet de soci.


Espais sectoritzats i més accessos

L’Estadi Municipal d’Olot no té seients i haurà de sectoritzar els seus espais per garantir que els espectadors seguin respectant les distàncies de seguretat. L’Olot marcarà a la graderia les zones que es poden ocupar i un circuit de circulació per evitar aglomeracions. Amb aquest objectiu, també té previst obrir dos accessos nous a l’Estadi: a banda del principal actual, hi haurà el del córner de la gasolinera i el del córner del marcador.


On tindrà més problemes l’Olot és a tribuna. A hores d’ara, ja hi ha més demanda que oferta a aquesta zona i per garantir les distàncies de seguretat encara s’haurà de reduir més l’espai. A més, fins i tot els jugadors suplents, que no podran seure junts a la banqueta, s’hauran de col·locar a la graderia i restaran lloc per a espectadors. El club treballarà aquesta setmana per acabar de polir el seu protocol i presentar-lo als seus socis i aficionats. El primer partit a Olot serà el 25 d’octubre contra el Barça B.

Respon