L’Olot Racing Team busca patrocinadors per tornar al desert

Després d’un any sense participar a l’Uniraid, els joves olotins Abel Alba i Roger Capdevila heretaran l’equip i participaran en l’edició de l’any que ve. Hauran de recollir un mínim de 30 quilos de material escolar per entregar als poblets del Marroc.

El cotxe (Olot Racing Team)

Set nits, nou etapes i un viatge apassionant de Tànger a Marràqueix, del nord al sud del Marroc. És que el faran l’any que ve Abel Alba i Roger Capdevila, dos olotins que aquest 2018 estrenen la majoria d’edat i que d’aquí a pocs mesos ja conduiran un Peugeot 205 de més de vint anys d’antiguitat pel desert del Sàhara. Són els nous integrants de l’Olot Racing Team, un equip que va néixer fa tres anys de la mà de Joan Alba, el germà de l’Abel, i que ja va participar a dues edicions de l’Uniraid (la del 2016 i la del 2017). Alba i Capdevila expliquen en què consisteix aquesta prova esportiva i solidària per a estudiants universitaris.


Al cotxe, Abel Alba i Roger Capdevila només hi podran portar aquests trenta quilos o més de material escolar, un mapa, un llibre de ruta i una brúixola. No podran fer servir ni GPS ni cap altre dispositiu electrònic. La gràcia de l’Uniraid és aprendre a orientar-se a les dunes del desert i guanya la prova esportiva qui arriba a la meta havent fet menys quilòmetres. D’entrenar a la Garrotxa, ho podran fer poc; ni les condicions climatològiques ni les superfícies de conducció són les mateixes. Però el que sí que poden fer aquests mesos és buscar patrocinadors per pagar-se les despeses del projecte.


I fent-se aquesta pregunta, aquests dos joves olotins s’han inscrit a la pròxima edició de l’Uniraid, que es farà al Marroc del 23 de febrer al 3 de març del 2019. Encara queda molt, però la preparació ja ha començat. El compte enrere està activat.

Respon