L’Olot, rearmat per afrontar la recta final de la primera fase

L’equip s’ha omplert de moral i recupera efectius pensant en l’important partit de diumenge contra l’Hospitalet
| 1 de març de 2021

L’equip s’ha omplert de moral i recupera efectius pensant en l’important partit de diumenge contra l’Hospitalet. Alan Baró podria reaparèixer després de més d’un mes, Kilian Grant no té cap lesió greu i Vivancos i Escoruela han deixat enrere les molèsties. L’únic dubte, a hores d’ara, és Carles Mas.

L'Olot torna avui als entrenaments (Nuri Marguí/UEO)

La golejada contra l’Andorra ha estat un punt d’inflexió en tots els sentits. L’Olot ha recuperat la confiança, després de set jornades seguides sense guanyar a la lliga, i la setmana de descans que ha vingut després li ha servit per entrenar amb més tranquil·litat i recuperar efectius. Albert Vivancos i Roger Escoruela, que van afrontar tocats l’últim partit, ja estan bé; Kilian Grant, que es va retirar lesionat, només va patir una contusió, i Alan Baró, que fa més d’un mes que era a la infermeria, ja s’entrena amb el grup.

Ja ho deia el central Roger Barnils després de la victòria contra l’Andorra. Tenir un cap de setmana net, sense partit, era una oportunitat per agafar aire i tornar més forts. A partir d’avui, l’Olot ja se centra al 100% en el partit que diumenge l’enfrontarà a l’Hospitalet, un rival directíssim a la zona de fase de permanència. L’objectiu, segons el mateix Barnils, és mantenir la línia de les dues últimes jornades, sobretot pel que fa a la solidesa defensiva.

"El vestidor és molt madur"

Els jugadors de l’Olot han canviat la cara, però el seu entrenador, Gabri Garcia, assegura que continuen tocant de peus a terra. Els olotins continuen cuers del subgrup i amb molta necessitat de sumar punts de tres en tres.

La primera fase de Segona B ja encara la recta final. Només queden quatre jornades, en què l’Olot jugarà a casa contra l’Hospitalet, a fora contra el Lleida, a casa contra el Llagostera i a fora contra l’Espanyol B. Els olotins ja han descansat aquest cap de setmana i d’aquí al final encara ho hauran de fer dos dels seus rivals més directes, el Prat i l’Hospitalet. Els de Gabri depenen de si mateixos, com a mínim, per sortir de la cua de la classificació.

Els resultats acompanyen

L’Olot continua a cinc punts de la permanència directa tot i haver descansat aquesta jornada. Els resultats del cap de setmana l’han beneficiat. Han punxat tots els seus rivals directes: el Prat, el Cornellà i l’Espanyol B van perdre i l’Hospitalet va empatar. Si guanya, diumenge que ve avançarà dos rivals de cop: el Prat, perquè descansa i el té a dos punts, i l’Hospi, perquè és el seu rival i el té a tres i li podria guanyar l'average (3-1 a la primera volta). La classificació continua molt igualada quan només falten quatre jornades perquè s’acabi la primera fase.