L'Olot remunta amb el cor per aconseguir la primera victòria de la temporada contra el Barça B (2-1)

Dues rematades de cap de Barnils i Xumetra capgiren el gol inicial de penal de Rey Manaj i espanten els fantasmes
| 25 de novembre de 2020

Dues rematades de cap de Barnils i Xumetra capgiren el gol inicial de penal de Rey Manaj i espanten els fantasmes. L'Olot es retroba amb el triomf i ja no és últim a la classificació. Avança els filials del Barça i l'Espanyol.

Xumetra celebra el gol de la victòria (Nuri Marguí/UEO)

Així vam viure la victòria a Ràdio Olot

Muntatge musical amb els gols del partit i homenatge a Maradona

Un penal comès per Barnils i provocat per Matheus ha servit a Rey Manaj per marcar el 0-1. Era el minut 10 i l'Olot ja tornava a anar per darrere en el marcador. Però si en les últimes jornades l'equip de Raúl Garrido havia amagat el cap sota l'ala, avui els garrotxins l'han aixecat i han reaccionat de seguida. No han permès que el Barça B fes el seu joc i creés ocasions per fer el segon, i ha atacat a la recerca de l'empat. L'ha trobat passada la mitja hora de joc gràcies a una jugada de pissarra. L'estratègia en un córner ha sortit a la perfecció i un bloqueig de Juan Delgado ha permès a Roger Barnils rematar tot sol al primer pal. L'osonenc ha girat bé el cap i ha enviat la pilota on Carevic no podia arribar.

Amb l'1-1, al final de la primera part el camp ha fet baixada cap a la porteria del Barça B i el mateix Barnils ha tingut en una altra rematada de cap l'oportunitat de fer el segon. No ha entrat, però l'Olot ha sabut ser pacient i a la segona meitat ha treballat el partit per acabar marcant el gol de la victòria. L'ha fet amb el cap, i amb el cor, Jordi Xumetra, que ha aprofitat una pilota procedent d'una bona centrada de Blázquez que Juan Delgado no ha pogut rematar en primera instància. El de l'Estartit deia això després del partit.

Xumetra ha celebrat el 2-1 fonent-se en una gran abraçada amb Raúl Garrido, que s'ha mostrat molt orgullós dels seus jugadors.

L'única mala notícia del partit ha estat la lesió de José Antonio Soler. El carriler, que estava fent un gran partit, ha provat una cursa davant de Mika Mármol i s'ha trencat. Ha patit una ruptura a l'isquio i s'ha convertit en la sisena baixa de l'equip, que avui ja no ha pogut comptar amb Pol Ballesté, Aspar, Carles Mas, Masó i Pedro del Campo. Ara, l'Olot tindrà un cap de setmana de descans abans d'afrontar el partit del 6 de desembre al camp de l'Hospitalet. Mentrestant, a la classificació ja té cinc punts i, tot i que continua en zona de fase de permanència, avança l'Espanyol B i el Barça B i ja no es veu cuer del subgrup.