L'Olot renova Jorge Rojas i Gianni Cassaro

El club avança en la planificació de la temporada que ve amb les continuïtats del central colomenc, titular indiscutible, i del porter lloretenc, suplent de Wilfred. 

rojas renovat

Jorge Rojas, amb el president de l’Olot, Joan Agustí (UEO)

L’Olot té la permanència gairebé assegurada i ja ha començat a planificar la temporada que ve als despatxos. Fa un mes i mig, va renovar el carriler esquerrà Mousa Bandeh, una de les revelacions del curs, i avui ha anunciat que ha arribat a un acord amb el central Jorge Rojas i el porter Gianni Cassaro. Tots dos continuaran a l’Olot, almenys, una temporada més.

Un central intocable

Rojas va arribar a la Garrotxa fa dos estius, procedent de l’Atlètic Balears, per jugar amb l’Olot la temporada del seu debut a la Segona Divisió B. El defensa de Santa Coloma de Gramenet, que ara ha fet 32 anys, és un central contrastat a la categoria, que fins i tot ha tastat la Segona A (hi va jugar 24 partits amb la samarreta de l’Alcoià). S’ha adaptat perfectament a l’Olot i aquest curs ja s’ha convertit en el segon capità de l’equip, només per darrere d’Abel Solé. Encara falten dos partits perquè s’acabi la lliga i Rojas ja ha jugat més minuts que la temporada passada. En va disputar 2.325 i ara n’ha disputat 2.865, repartits en 33 partits. Sempre ha estat titular, excepte en tres enfrontaments que s’ha perdut per sanció (dues expulsions i un cicle de targetes grogues).

Un porter de projecció

L’experiència de Rojas contrasta amb la joventut de Gianni Cassaro. El porter de Lloret de Mar té 23 anys acabats de fer aquest abril, aquest curs ha afrontat la primera temporada a la Segona B i el club confia en les seves evolucions per al futur. Gianni ha estat el segon porter del primer equip, per darrere de l’andalús José Manuel Muñoz ‘Wilfred’, indiscutible sota pals. Tots dos porters van arribar l’estiu passat (abans, hi havia Òscar Fornés, Aleix Prunés i Sergio López) i tots dos continuaran un any més vinculats a l’Olot, perquè Wilfred va firmar un contracte per a dues temporades.

Respon