L'Olot renova Marc Cosme i ja té setze jugadors del primer equip

El punta valencià compartirà davantera amb Marc Mas i un tercer jugador que podria ser Marc Nierga. Com ja va avançar Ràdio Olot, el garrotxí encaixa de ple en el perfil de davanter que es busca. Ara, només falta per aclarir el futur dels capitans Jose Martínez i Roger Vidal. 

Cosme, en el partit contra el Peralada (Isaac Planella/UEO)

Marc Cosme va arribar al mercat d’hivern, es va adaptar ràpidament al vestidor i va oferir un rendiment immediat al terreny de joc. El davanter valencià, de 26 anys, va comptar amb la confiança de Raúl Garrido per actuar com a punta de referència; va marcar dos gols i va treballar per a l’equip sobretot gràcies al seu joc aeri. El director esportiu, Sergi Raset, ja va explicar que la intenció del club era renovar-li el contracte i avui s’ha confirmat oficialment. Cosme, que firma fins al juny del 2019, començarà la seva primera temporada sencera a l’Olot i tornarà a compartir davantera amb Marc Mas. De Marcs, però, el curs que ve n’hi podria haver tres, perquè Marc Nierga és el principal objectiu del club olotí per acabar de reforçar l’atac. El garrotxí no té equip, després de tancar una etapa d’un any i mig al Lleida Esportiu.

De moment, la planificació de la plantilla 2018-19 de l’Olot es tradueix en un fitxatge (Alan Baró), set baixes (Bigas, Micaló, Yeray, Bastida, Moha, Toril i Uri Santos), catorze continuïtats (Ginard, Sacrest, Blázquez, Barnils, Carles Mas, Masó, Hèctor, Xumetra, Guzmán, Alfredo, Dembo, Pedro, Marc Mas i Cosme), dos juvenils (Aspar i Arumí) i un jugador que puja del Sant Jaume (Oriol Pujadas). Falta per concretar el futur del central Jose Martínez, a qui el club vol renovar, i del migcampista Roger Vidal, que té decidit retirar-se.

Respon