Cocktail Class

L'Olot s'apaga contra l'Hospitalet

L'equip garrotxí encadena la tercera derrota consecutiva a casa en un partit gris
| 22 de març de 2015

L'equip garrotxí encadena la tercera derrota consecutiva a casa en un partit gris. Els olotins tornen a acusar la falta de gol i veuen com l’Hospi s’emporta la victòria per la mínima amb un xut de falta directa. La bona notícia és que les distàncies amb la zona de perill amb prou feines es retallen.

olot-hospi carlos

Carlos Martínez ha arribat a ser xiulat a l'Estadi Municipal d'Olot (Martí Albesa/UEO)

El temps no acompanyava i l’Olot no l'ha pogut canviar. Els olotins, molt apagats, no han estat capaços de sumar la segona victòria consecutiva i de trencar la mala ratxa a l’Estadi Municipal, on no havien sumat cap punt en els últims dos compromisos (tres, si comptem l’amistós contra el Japó sub-23). Contra l’Hospi, tampoc no ha pogut ser, perquè Rubén Alcaraz ha marcat un golàs de falta directa i perquè l’equip de Rodri no ha pogut perforar la porteria de Craviotto. El porter visitant ha estat encertat sempre que l’Olot ho ha intentat, que tampoc no han estat gaires vegades.

Carlos Martínez, però, sí que ha tingut un parell d’oportunitats i Jorge Rojas, una altra de claríssima, en una rematada de cap que ha desviat Craviotto a córner de manera providencial. Ha estat a la segona part, perquè a la primera amb prou feines ha passat res. A la represa, els garrotxins han sortit amb un altre aire, però al minut 19 s'han trobat amb la jugada que ha marcat el partit. Després d’aconseguir una falta a favor, Morgado ha estat expulsat per escopir Rojas i, en la mateixa falta, Rubén Alcaraz ha tret les teranyines de la porteria de Wilfred amb un xut molt ben col·locat.

La pilota no entra

Un dels factors que expliquen la derrota és la falta de gol. Ho va ser ahir i ho va ser contra el Nàstic i contra l’Olímpic de Xàtiva, quan es van crear ocasions, però no es van transformar. De fet, en aquests tres partits, l’Olot només ha marcat un gol, a pilota aturada, i el seu màxim golejador, Carlos Martínez, ja fa nou jornades que no veu porteria. Rodri admet que és una situació difícil tant pel davanter com per l’equip, però no té cap dubte que l'Olot salvarà la categoria. A hores d'ara, és a set punts del descens directe i a sis de la promoció de descens, distàncies prou prudents per pensar que l’equip se’n sortirà. L’entrenador diu que ni se li passa pel cap acabar a la lluita final per no baixar.

Propera estació

La propera oportunitat per sumar punts serà diumenge que ve al camp del Badalona, un equip que, tot i tenir un dels pressupostos més baixos del grup, lluita per entrar al play-off d'ascens. Aquesta jornada, ho ha tornat a demostrar amb una victòria de prestigi al camp del Lleida Esportiu, per 0-2. L’Olot, per la seva banda, ja es mira la zona noble de la taula a onze punts. Fa poc més d’un mes, l’havia tinguda a tocar.