L'Olot s'emporta en l'últim sospir un derbi carregat d'emocions (3-2)

Un gol de Sergio Álvarez al minut 89 dóna la victòria als olotins en un partit d'alta intensitat que ha tingut de tot
| 25 de setembre de 2016

Un gol de Sergio Álvarez al minut 89 dóna la victòria als olotins en un partit d'alta intensitat contra el Figueres que ha tingut de tot: cinc dianes, domini altern, emoció, tensió entre els jugadors, dos penals i una expulsió. La pluja encara ho ha fet més èpic.

olot-figueres

Els jugadors de l'Olot celebren el 3-2 de Sergio (Isaac Planella)

"Un derbi amb totes les lletres". Els protagonistes han coincidit a definir d'aquesta manera el partit que han protagonitzat l'Olot i el Figueres. Feia temps que l'Estadi Municipal no vibrava tant en només 90 minuts. La cronologia de la primera meitat ha estat trepidant: només de començar, al minut 1, xut i córner a favor del Figueres; al minut 3, gol d'Hèctor Simon des de la frontal de l'àrea; al 13', penal discutible de Jose sobre Bonaventura i empat de Ramon Masó des dels onze metres, i al 21', gol de Sergio Álvarez a centrada d'Alfredo, avui titular per primera vegada.

Però les emocions més fortes encara havien d'arribar: a la segona part, partit descontrolat i empat de Moha en una jugada llarga, que ha començat amb un error de Jose en la sortida de la pilota, ha continuat amb una aturada de Conesa davant l'un contra un de Ferrón i ha acabat amb el gol de Moha al segon pal. Semblava difícil moure el 2-2 fins que el Figueres s'ha quedat amb deu per expulsió de Masó. Segons l'àrbitre, el lateral olotí ha fet penal a Kike Sánchez, però Marc Mas l'ha xutat per sobre del travesser. Ha hagut de ser Sergio Álvarez al minut 89 qui marqués el gol de la victòria de l'Olot; s'ha aprofitat d'un embolic dels defensors empordanesos a dins l'àrea i ha marcat el 3-2 definitiu.

Tot i la cinquena victòria en sis partits, l'Olot continua segon a la classificació, a tres punts del Peralada. L'equip d'Arnau Sala ha guanyat el Cerdanyola amb un penal a l'últim minut que ha transformat Coro i manté el ple de triomfs. El Figueres, per la seva banda, encara no ha guanyat; és setzè, amb quatre punts.