L'Olot s'emporta un punt molt treballat de Cornellà (1-1)

Els olotins s'han avançat amb un gol de penal d'Hèctor, però els locals han empatat en l'última jugada de la primera part
| 31 d'agost de 2019

L'equip de Raúl Garrido s'ha avançat en el marcador amb un gol de penal d'Hèctor Simón, però els locals han empatat en l'última jugada de la primera meitat. A la segona, ningú ha pogut desfer les taules. Els olotins, molt sòlids, s'han adaptat al tipus de partit que demanava el camp, petit i de gespa artificial.

El partit s'ha jugat al Nou Municipal de Cornellà (Jordi Barranco)

Una assistència en profunditat de Blázquez cap al desmarcatge de Natalio ha acabat amb el davanter valencià a terra. L'àrbitre ha xiulat penal, que era clar, i Hèctor Simón, com la setmana passada, s'ha encarregat de transformar-lo. Ha enganyat el porter i ha fet emmudir el Nou Municipal de Cornellà. Era el minut 19 i l'Olot s'avançava en el marcador. Creia en les seves possibilitats, estava còmode defensant-se, però a l'últim minut ha comès un error que l'ha condemnat a l'empat. Ha fet una falta que el Cornellà ha aprofitat per convertir en gol, després d'una centrada prolongada al mig de l'àrea que el central Baro ha rematat massa sol. L'entrenador, Raúl Garrido, lamenta la jugada, clau per explicar l'empat.

A la segona part, l'Olot ha estat valent. Ha volgut la pilota i ha intentat crear més ensurts a la porteria de Ramón Juan, però tot ha costat més. El partit s'ha reiniciat i cap dels dos equips no ha pogut fer-se amb el domini del joc. Hi ha hagut moltes interrupcions, poc futbol i comptades oportunitats, però les més clares han estat per als locals, que han fregat el gol en un parell de xuts. Al final, 1-1 i l'Olot content.

Arriba Jose Antonio Soler

L'Olot cedirà el jove Joel Arumí i incorporarà un altre carriler. Serà Jose Antonio Soler, un lateral que també ha jugat d'extrem que arribaria cedit per la Cultural Leonesa. Soler, de 24 anys i natural d'Atzeneta d'Albaida (València), ja coneix el grup tercer de Segona B, perquè es va formar a Alcoià i més tard va jugar amb l'Ontinyent fins la temporada passada, quan el club valencià va desaparèixer. Aquest estiu, va fitxar per dues temporades per la Cultural, que ara el cedirà a l'Olot fins al 30 de juny.

El carriler valencià serà la novena incorporació, després de Marc Vito, Vivancos, Kilian Grant, Natalio, Joel Arimany, Álvaro Salinas, Peque i Arnau Comas. Avui, Salinas ja ha debutat amb bons minuts al final del partit.