L'Olot s'haurà de readaptar al camp de l'Ebre

S’hi trobarà un terreny de joc de gespa artificial i de dimensions reduïdes, i un rival amb cinc defenses. L’equip de Raúl Garrido treballa especialment el joc directe, les jugades d’estratègia i l’atac a l’àrea. El tècnic no firma l’empat, però demana al seu equip que continuï sent competitiu per, com a mínim, no perdre.

Hèctor Simon, en l’únic partit que l’Olot ha jugat al camp de l’Ebre: 2-1, el curs passat (CD Ebro)

La batalla de l’Ebre serà molt diferent a les que ha jugat fins ara la Unió Esportiva Olot. L’únic precedent d’aquesta temporada a un camp tan petit com el de l’Almozara data del 14 d’octubre, en la visita a l’Atlètic Balears. Aquell dia, l’Olot  va perdre per un gol a zero i li va costar crear ocasions a la porteria contrària. De cara a diumenge, el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, diu que han treballat específicament tots els aspectes que poden ser importants. Cita la pilota aturada, el joc directe i les segones jugades.

A davant l’Olot tindrà un Ebre que també és un rival especial. Per com arribarà al partit (dimarts va jugar Copa del Rei a Mestalla; al València li va costar déu i ajuda guanyar-lo per 1-0), per com ha canviat respecte del principi de temporada (no va aconseguir la primera victòria fins a la novena jornada, però ara ha sumat set punts dels últims nou) i per com juga (l’extècnic del Badalona Manolo González sol sortir amb una línia de cinc a darrere). Per tot això, Garrido diu que “costarà”.

L’Olot és vuitè i l’Ebre és setzè, en el lloc de play-out, però entre tots dos només hi ha tres punts de diferència. Això vol dir que una derrota situaria els olotins a tocar del perill. Ara fa sis jornades que no perden i Garrido remarca la importància de continuar sumant, sobretot contra rivals que poden ser directes, encara que sigui d’un en un.

Per visitar l’Ebre, en principi, l’entrenador de l’Olot tornarà a tenir tota la plantilla a disposició. Amaga les cartes, però no descarta canviar de sistema per adequar-se al camp i al rival. L’Ebre-Olot, corresponent a la setzena jornada de Segona B, es disputarà diumenge a les 12 del migdia a Saragossa, al camp de l’Almozara. Es podrà escoltar en directe, a Ràdio Olot, com sempre, des d’una hora abans.

Respon