L'Olot s'hi posa massa tard contra el Prat (1-1)

Raúl Garrido, molt disgustat amb la primera part i esperançat amb la segona, reclama més caràcter i competitivitat als seus jugadors
| 15 de novembre de 2020

Un gol d'Artigas al minut 4 enfonsa un Olot que no ha aparegut en tota la primera part. A la segona, els olotins han fet un pas endavant i han empatat a la mitja hora gràcies a un gol de Salinas a assistència amb el cap de Barnils. Raúl Garrido, disgustat amb la primera part i esperançat amb la segona, ha reclamat més caràcter i competitivitat als seus jugadors i ha avisat que es pot baixar a Tercera.

Barnils, que ha acabat de davanter, ha estat el millor jugador del partit, segons la retransmissió de Ràdio Olot (Nuri Marguí/UEO)

Raúl Garrido ha tornat a parlar molt clar a la roda de premsa.

I és que la primera part que han fet els seus jugadors ha estat la pitjor que es recorda en molt de temps amb Garrido a la banqueta. L'Olot ha encaixat un gol només de començar, al minut 4, per culpa d'una errada defensiva d'Alan Baró que ha aprofitat Gerard Artigas i, a partir d'aquí, els olotins han desaparegut del mapa. El Prat fins i tot ha marcat el 0-2, després d'una bona jugada de combinació, però l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc de l'home que ha rematat, Alberto Padilla.

Canvi de cara

La bona notícia és que a la segona meitat, l'equip de Raúl Garrido ha reaccionat. S'ha posat les piles, ha tingut la possessió de la pilota i ha arribat moltes vegades a l'àrea de Craviotto. Ben aviat ha demanat penal del porter sobre Juan Delgado que l'àrbitre no ha volgut xiular i al minut 31 una pilota pentinada per Barnils ha acabat als peus d'Álvaro Salinas, que davant de porteria no ha fallat. Ha estat l'1-1 i, tot i que l'Olot ho ha continuat intentant fins al final, aquest ha estat el marcador definitiu. No s'ha pogut completar la remuntada, però l'actitud i el joc de la segona part sí que han deixat content el tècnic.

L'Olot ha anat de menys a més i ha acabat competint bé, però, per segon partit consecutiu a l'Estadi, s'ha quedat amb ganes de més. L'1-1 el manté a la cua de la classificació del subgrup amb només dos punts després de quatre partits disputats. L'equip olotí en té un de pendent, contra el Barça B, que es recuperarà el dimecres 25. El proper partit per als garrotxins serà dissabte que ve, a fora de casa, al camp de l'Andorra.